…dan kan Hitman: Blood Money natuurlijk niet achterblijven

Dit jaar wordt dan eindelijk Hitman: Blood Money verwacht. Je trekt er weer opuit met Agent 47 om allerlei mensen uit te moorden. Nadat we gister alweer de nodige nieuwe screenshots van dit spel hadden, kunnen we vandaag genieten van bewegende beelden van deze game. De trailer is 15MB groot en is hieronder te downloaden.

In Hitman: Blood Money zijn al enkele collega-huurmoordenaars van Agent 47’s contractenkantoor op koelbloedige wijze vermoord en hij vreest dat hij de volgende zal zijn. Het lijkt erop dat een nieuw huurmoordenaarsbedrijf de markt over wil nemen. Agent 47 pikt dat natuurlijk niet en gaat eropuit om zichzelf en zijn baan te redden.
In Hitman: Blood Money zul je je kunnen voorbereiden op een missie. Met je hard verdiende geld kun je bijvoorbeeld uitrusten in een hotel en wanneer je bij je volgende job weer helemaal fit bent zal die ook beter verlopen. Het zal zelfs invloed hebben op de rest van het spel.
Hitman: Blood Money draait op de nieuwe ‘Glacier’ engine en dat is te zien. De screenshots zien er tot nu toe veelbelovend uit.

Download de 16 MB grote trailer van Hitman: Blood Money hier.

Hitman: Blood Money verschijnt dit jaar op de PC, PlayStation 2 en Xbox.

 1.   
  Mandamo's avatar

  ligt t aan mij of doet ie t niet? Het is een .mov bestand maar bij WMP krijg ik alleen geluid, DVDPro niks, en bij DivX player ook niks..

 2.   
  Finsj's avatar

  Ik open hem met Quicktime en heb zelf nergens problemen mee… Dus zal wel liggen aan jou denk ik ๐Ÿ˜‰

 3.   
  defjam's avatar

  in die verbrandings oven ๐Ÿ˜€

 4.   
  n00kie's avatar

  whaha ja lijkt me wel vet spel beetje kerstmanetjes van het dak af gooie:P

 5.   
  Design's avatar

  Vette game, ben al fan van deze reeks sinds de eerste game ervan uitkwam, kheb ze allemaal en kvind dat het spel een echt vette en verslavende gameplay heeft ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰
  Deze komt zeker in de collectie ๐Ÿ˜›