Burnout: Revenge voor de Xbox 360 racet naar goud

EA’s supersnelle racespel wordt helemaal klaargemaakt voor de Xbox 360, en dat is te zien ook. Voor de huidige generatie consoles is het spel alweer een tijdje uit, maar EA hoopt met gebruik van de Xbox 360 nog meer vonken, crashes en snelheid erin te krijgen.
Vandaag heeft het bericht dat de game goud is gegaan, onze oren bereikt. Het spel is dus helemaal klaar en de laatste ontwikkel- en testfase is afgerond. De game wordt op dit moment gedrukt en verscheept naar de winkels en de releasedate van 17 komt niet meer in gevaar.

De Burnout serie staat bekend om zijn snelheid en spectaculaire crashes. Burnout: Revenge gaat verder waar Takedown ophield. Het nieuwe in dit vierde deel in de serie is, de naam zegt het al, wraak nemen. Een metertje in beeld houd bij op wie je wraak hebt genomen (mensen die dus eerst jou aan de kant hebben gebeukt), en daar vallen leuke bonussen mee te verdienen. In elke race heb je een rivaal, die dus vooral tegen jou zal beuken. Je kan persoonlijk met hem afrekenen in een “Grudge Match”. Ook nieuw in dit vierde deel zijn natuurlijk de opgepoetste graphics, de verbeterde gameplay en een nieuwe mode waarin je zoveel mogelijk verkeer van de weg moet zien te beuken.

Burnout: Revenge voor de Xbox 360 ligt vanaf 17 maart in de winkels.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  das mooi heb het spel alleen al en heb geen 360

 2.   
  Oranje's avatar

  Dat is dan niet zo slim. Wie koopt er nou een spel zonder dat hij de bijbehorende console heeft?

 3.   
  wesleyjaja's avatar

  racet? 😮

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Oranje

  wie zegt dat ik hem op de 360 heb. ik zij dat ik het spel had maar wie zegt dat ik de 360 versie heb. terwijl die nog geen eens in de winkel ligt .hij heb net gold berijkt vind ik knap als je die dan al orgineel heb 😆