Tropische nieuwe trailer voor Far Cry Instincts: Predator

Als ‘Far Cry Instincts’ je helemaal niets zegt, dan heb je vanaf vandaag de gelegenheid om kennis te maken met de typische sfeer van deze games. Eerder verschenen er al Far Cry-games op de PC en Xbox en nu is er dan een nieuwe tropische trailer te bekijken voor de Xbox 360. Far Cry Instincts zag er al mooi uit, maar op de 360 is het allemaal net weer een stuk strakker.

Far Cry Instincts: Predator is een compilatie van het opgepoetste eerste deel van Far Cry: Instincts en een verbeterde versie van Far Cry Instincts: Evolution. Zo wil Ubisoft gamers de kans geven gelijk op een goede manier kennis te maken met de serie.

Far Cry Instincts: Evolution zal de tweede Far Cry-game op een console worden. De game zal op de Xbox uitkomen en een compleet nieuw verhaal hebben. Het spel is dus geen prequel, sequel of remake van het orgineel. Daarnaast heeft de game nieuwe karakters en een trits nieuwe spelelementen. Ook Far Cry Instincts: Evolution zal zich grotendeels in de tropen afspelen, waar je vermoedelijk weer als Jack Carver een heel leger terroristen moet vermoorden.

Far Cry Instincts: Predator komt op 30 maart 2006 op de Xbox 360. Far Cry Instincts: Evolution verschijnt voor de Xbox.

De trailer vind je hier.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  OOH MY FUCKING GOD, Dit is wel zoooooooooon vet spel ๐Ÿ˜ฎ
  Fuck, alleen al hiervoor zou ik n xdoos 360 hale ๐Ÿ™‚

 2.   
  d@nny's avatar

  Hmm nou allen dat tropische staat me aan ๐Ÿ˜›

 3.   
  geraldrealgamer's avatar

  het bloed ziet er ee nbeetje vaag uit verder vin ik hem wel goed

 4.   
  Maddy's avatar

  Prachtig!!!! 8)