Één heel nieuw screenshot Half-Life 2: Episode One

Na het succes van Half-Life 2 kon een uitbereidingspakket natuurlijk niet uitblijven. Die komt er dan ook, in de vorm van Half-Life 2: Episode One, wat er natuurlijk sterk op wijst dat men meerdere uitbereidingspakketten uit gaat brengen.
Vandaag hebben we één heel nieuw screenshot van deze game. Jup, eentje maar. Maar wat maakt het uit, als het om een uitbereiding van misschien wel de beste shooter aller tijden gaat?

In Half-Life 2: Episode One sta jij wederom in de schoenen van Gordon Freeman en ook dit uitbereidingspakket speelt zich af in de toekomstige stad City 17. Ook Alyx en Dog krijgen hun rentree, en vooral het meisje Alyx krijgt een grotere rol dan in het orgineel, omdat Valve het jammer vond dat de personages van de bondgenoten niet goed uitgewerkt waren.
Half-Life 2: Episode One bouwt verder voort op de formule van deze, volgens velen, beste shooter aller tijden, en voegt vooral veel nieuwe singleplayermissies toe. De multiplayer krijgt echter ook een update. In totaal moet de game vier tot zes uur nieuwe gameplay bieden en veel vragen beantwoorden waar we na het einde van Half-Life 2 slechts naar konden gissen.

Half-Life 2: Episode One ligt kan vanaf 28 april gedownload worden via Steam, het online gaming- en distributiesysteem van Valve, voor ongeveer €20. Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ***eddie***'s avatar

    mwa ziet er wel goed uit denk ik.
    hopelijk komt ie wel uit voor de x box 360 en de psp anders heb ik niks te doen

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    hopelijk porten ze hem ook naar de xbox ***eddie*** psp zal wel niet
    dan kan ik hem ook spelen als die op de xbox komt en meer mensen

  3.   
    -rudolf-'s avatar

    zou je em ook in de winkel kunnen kopen

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja denk het wel het is geen uitbreiding maar een stand alone spel .dus je krijgt gewoon een nieuwe instalatie half life 2 is dus niet nodig

  5.   
    SanMan's avatar

    Hij komt waarschijlijk niet uit voor xbox. Ik citeer: “Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.” Maarja exclusieve titels zijn vaak niet exclusief he ! 😉

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    nee idd dus ik hoop het wel heb met plezier half life 2 op de xbox gespeeld

  7.   
    JonsoN's avatar

    C-Boy schreef, "nee idd dus ik hoop het wel heb met plezier half life 2 op de xbox gespeeld"

    😆

  8.   
    JonsoN's avatar

    😆