Lekker raggen in nieuwe trailer van Driver: Parallel Lines

Na Driv3r, van de zomer van 2004, willen Reflections en Atari het nu nog een keer proberen, maar dan met Driver: Parallel Lines. Deze game keert terug naar de roots van de serie, namelijk autorijden. Eind maart ligt het spel in de winkels, maar vandaag hebben we eerst nog een nieuwe trailer voor je een heleboel blikschade wordt aangericht. Onder de muziek van Smash it up – Damned vinden veel te veel auto’s een voortijdige dood.

Driver: Parallel Lines keert terug naar de beginselen van de serie, namelijk het autorijden. Wat in Driver 1 en 2 zo goed was uitgewerkt, miste een beetje in Driv3r, maar in dit nieuwe deel zal dit weer helemaal goedkomen. Men gaat er geen Grand Theft Auto-game meer van proberen te maken maar doet lekker zijn eigen ding.
In de straten van New York kun je met heel veel verschillende Amerikaanse auto’s keihard scheuren over de straten. Politieachtervolgingen, botsingen, pakketjes wegbrengen en mensen volgen, het hoort er allemaal bij. Ook kun je weer op de motorfiets terecht om lekker te scheuren.
Driver: Parallel Lines zal ditmaal ook online gaan. Met maximaal 8 verschillende spelers zul je online kunnen racen, schieten en stelen.

Driver: Parallel Lines zal op 17 maart uitkomen voor de PlayStation 2 en Xbox.

De trailer is 7MB groot hier te bekijken. Op GameTrailers.com zijn nog meer trailers te bekijken.

 1.   
  Rhemme's avatar

  Lol, dat liedje dan:

  “People call me villain oh it’s such a shame
  Maybe it’s my clothes must be to blame
  I don’t even care if I look a mess
  Don’t wanna be a sucker like all the rest” 😛

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Lijkt me best wel vet 😆

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  haha vet dit spel wil ik wel hebben