Nieuwe FlatOut 2 screenshots

Hoeveel goede racegames hebben we de laatste tijd wel niet gehad? Project Gotham Racing 3, een nieuwe Burnout, een nieuwe Need for Speed, DTM Race Driver 3, en nog veel meer. Op zich niets mis mee, zoveel racegames in zo’n betrekkelijk korte periode. Maar kunnen de racegames die binnenkort uitkomen nog wel iets toevoegen?

Éen van de meest originele games van het afgelopen jaar was FlatOut. Deze game is een mix van Destruction Derby en Colin McRae Rally, en dat werkte erg prettig. Het nadeel aan de game was dat de verveling te snel toesloeg, waardoor het geen topper was. Mede dankzij het succes dat dit eerste deel had, besloten de ontwikkelaars Bugbear Entertainment en Empire Interactive aan een tweede deel te beginnen. En van dat tweede deel zijn er vandaag nieuwe screenshots verschenen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    mozo007's avatar

    vet mooi 😀

  2.   
    CHAOS's avatar

    ziet er goed uit flat out 1 was vet cool dus deze is van mij 😀

  3.   
    Broodbeleg's avatar

    ziet er cool uit 😀

  4.   
    Ruudjee's avatar

    zOu dr ook opstaan: Probeer dit niet thuis 8D?!

  5.   
    punk's avatar

    die word zo hard van mij 😆

  6.   
    Cirdan's avatar

    Reactie door ruudjehhh op vrijdag 24 februari, 2006 – 10:38
    zOu dr ook opstaan: Probeer dit niet thuis 8D?!

    weet niet, denk het wel. mare ik denk dat er weer een rechtzaak komt voor de producers van de game:P want die amerikanen zijn weeeeeeer zo dom om na te doen, en dan een ongeluk **boem** sorry agent ik was bezeten door die ene game:P jepz en dan heb je een rechtzaak.

    en nog iets:P volgens mij willen die amerikanen gewoon geld hebben. want al hun geld is op aan oorlog dus..ze proberen een manier te vinden om meer geld te krijgen. dus..de game industrie krijgt er problemen. want zie je in nederland een gast die een game na doet en een ongelijk maakt en dan een rechtzaak komt voor die producer?? nee, die amerikanen willen gewoon geld zien