6 nieuwe screenshots van Dynasty Warriors 5 Empires

In Dynasty Warriors 5 Empires, heeft de gamer controle over de legers van het rijk. Het uiteindelijke doel van de game? 25 gebieden van het eeuwenoude China veroveren. Maar dan ben je er nog niet, want nadat je die 25 gebieden veroverd hebt zul je China op moeten bouwen en duidelijkheid, orde en diplomatiek moeten zaaien in het nieuwe rijk dat je zojuist gesticht hebt.

Je hebt meer gezag dan ooit, over de regering, productieontwikkelingen, battle tactics en het leger in zijn algemeenheid. Deze game bevat een co-operatieve stand, een free mode, een empire mode en natuurlijk nieuwe extra’s, die je kunt unlocken.
De game verschijnt voor de PlayStation 2 en de Xbox 360. Hopelijk word er wel flink aan de graphics geschaafd voor de Xbox 360 versie, want de PS2 kwaliteit is vele malen lager dan die van de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    n00kie's avatar

    ’t ziet er gewoon precies het selfde uit als de vorige game 😛 👿

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    ”want de PS2 kwaliteit is vele malen lager dan die van de Xbox 360. ” DUH :p

    maar dit krijgt zeker de award voor lelijkste xbox360 spel ooit k voel het nu al….

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    heb het vorige deel niet gespeeld maar dit deel lijkt me niks

  4.   
    CHAOS's avatar

    😀 😀

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    ziet er erg lelijk uit

  6.   
    Cirdan's avatar

    bad!!

  7.   
    Ychao's avatar

    Ok ff eerlijk zal ik zijn de screenshot zien er TERING LELIJK UIT net als de achterkant van het spel maaar als je het eenmaal speelt valt het reuze mee en kan je er zwaar verslaafd aan raken 8)