Halo 3 voorlopig nog niet klaar?!

Halo 3 is officieel nog niet aangekondigd, maar men geeft wel aan met de game al begonnen te zijn. Toch is Halo 3 dè game waar het meest naar uitgekeken wordt. Eerst zei ome Bill Gates dat Halo 3 tegelijkertijd in de winkels zal liggen als de PlayStation 3. Heerlijk, die concurrentie.

Maar helaas, het tegendeel lijkt waar. Uit een recent interview is namelijk gebleken dat Halo 3 voorlopig nog niet uit zal komen. Manager van Microsoft Game Studios, Shane Kim, heeft in een interview gezegd dat de crew voorzichtig en gericht te werk gaat, qua het promoten en lanceren van, zoals hij het noemt, “het Mytische Halo 3”.
Toen er gevraagd werd of de game in 2006 uit zou komen, antwoordde Mr. Kim mysterieus: “it depends”. Hij wil namelijk niet, zoals de meeste gamers willen, dat er elk jaar een nieuwe Halo uitkomt. “Want daar bereik je niets mee”.
Halo 3 wordt groots, wordt geniaal en bovenal onvergetelijk. “En daarom willen we dingen niet overhaasten. Wanneer alles is zoals we willen, kunnen de gamers aan dit avontuur beginnen”.
Voor mij is dit dè game waar ik het meest naar uitkijk, en ik ben vast niet de enige…

  1.   
    Diede's avatar

    What the f**********ck!!!
    Nouja, kan ik weer ff sparen 😆

  2.   
    YpoX's avatar

    het maakt mij niet zo veel aan, helo is vet, maar halo 2 komt bijna op de pc uit, en die wil ik dan ook al kopen, en vind 2 halo spellen in 1maand toch echt wat te veel 😉

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    k wacht wel tot halo 3 op de pc komt:p

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    mooi maar toch wel hopen dat het niet al telang duurd dan is er tenminste een leuk 360 die zijn er amper

  5.   
    MaxrinAss's avatar

    ikkannie wachten maar dat uitstel is wel shit! 👿 👿 😡 .
    Het verhaal spreekt me wel aan en op die foto ziet hij er knap uit L0L. 😆 8)