Tweede vergelijking Xbox 360 en PC-versie van Far Cry

Far Cry was begin 2004 één van de mooiste shooters voor de PC ooit gemaakt. Eind 2005 kwam het spel ook naar de Xbox toe, in de vorm van Far Cry: Instincts. Dit voorjaar zit er weer een nieuw hoofdstuk uit de Far Cry-reeks aan te komen, namelijk Far Cry Instincts: Predator. Een tweede trailer heeft de twee versies, Far Cry Instincts: Predator voor de Xbox 360 en Far Cry op een high-end PC-systeem, nu naast elkaar gelegd, en het resultaat is verbluffend. De eerste trailer is hier te bekijken.

Far Cry Instincts: Evolution zal de tweede Far Cry-game op een console worden. De game zal op de Xbox uitkomen en een compleet nieuw verhaal hebben. Het spel is dus geen prequel, sequel of remake van het orgineel. Daarnaast heeft de game nieuwe karakters en een trits nieuwe spelelementen. Ook Far Cry Instincts: Evolution zal zich grotendeels in de tropen afspelen, waar je vermoedelijk weer als Jack Carver een heel leger terroristen moet vermoorden.
Far Cry Instincts: Predator is een compilatie van het opgepoetste eerste deel van Far Cry: Instincts en een verbeterde versie van Far Cry Instincts: Evolution. Zo wil Ubisoft gamers de kans geven gelijk op een goede manier kennis te maken met de serie.

Far Cry Instincts: Predator komt op 30 maart 2006 op de Xbox 360.

Het filmpje is in hoge kwaliteit te bekijken op GameTrailers.com en 18MB groot. Er is duidelijk te zien hoe alle instellingen op de hoogste kwaliteit worden ingesteld, terwijl de Xbox 360 toch veel mooiere beelden oplevert. Vooral het water ziet er adembenemend realistisch uit.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    damnz anders is de pc versie ff gewooped:p

    maarja op de pc is hij ook 2jaar ouder… dus zou het dramatisch zijn als de xbox360 versie lelijker was:p

  2.   
    Geck-o's avatar

    Wat een onzinnige vergelijking.
    Hé Doom3 is mooier dan Wolfenstein3D

  3.   
    n00kie's avatar

    maar se hebben we gelijk 😉 dat water dat water ziet er soooow vet uit

  4.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    Eigelijk mag je ze neit echt met elkaar vergelijken zit 2 jaar tussen en als ze far cry opnieuw zouden maken voor op de pc zou hij er precies etzelfde uitzien als op de 360 miss beter zelfs :O et is net als vergelijk doom3 op pc met van mobieltje 😛

  5.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    Kijk bijvoorbeeld maar naar Crysis op www.gametrailers.com das de nieuwe farcry vooor op pc alst goed is

  6.   
    Geck-o's avatar

    Ja en dat is idd ziekelijk mooi 😛

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Vénøm

    idd eingenlijk mag je het niet vergelijken