Racende bolides in Midnight Club 3: DUB Edition Remix trailer

Midnight Club 3: DUB Edition was een behoorlijk goede racetitel, die dit voorjaar een kleine uitbereiding krijgt in de vorm van Midnight Club 3: DUB Edition Remix, die meer, meer, meer en mooier zal zijn. Vandaag hebben we de eerste trailer.

Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat men bezig is aan een titel genaamd Midnight Club 3: DUB Edition Remix. De game Midnight Club 3: DUB Edition ligt al een tijd in de schappen, en dus werd het tijd voor een uitbreiding. ‘Midnight Club 3: DUB Edition Remix’ bevat alles wat de ‘normale’ MC3 ook had, maar dan meer.
Er wordt namelijk nieuwe content toegevoegd in de vorm van 24 nieuwe voertuigen, een nieuwe stad (Tokio), nieuwe muziek, nieuwe races en nieuwe Battle Maps. “We waren blij met de reacties op Midnight Club 3, en daarom wouden wij de fans die ons al jarenlang steunen een extraatje geven in de vorm van deze game”, aldus Dan Houser, een van de grote mensen binnen het Rockstar Games netwerk. De game komt in de schappen te liggen voor 20 dollar, wat neer zal komen op waarschijnlijk 30 euro.

Midnight Club 3: DUB Edition Remix moet in maart in de winkels liggen voor de Xbox en PlayStation 2.

De trailer is 4MB groot en hier te bekijken.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    is echt een vet spel ik heb hem al dus deze hoef ik niet maar zeker een aanrader