God of War 2 en SOCOM 4 ook nog naar de PlayStation 2?

De Engelse website Computer and Videogames heeft schokkend nieuws naar buiten gebracht. Uit ‘betrouwbare bronnen’ hebben zij vernomen dat God of War 2 en SOCOM: US Navy SEALs 4 in ontwikkeling zijn voor de PlayStation 3. Dit was natuurlijk wel te verwachten, maar opzienbarender is het feit dat men beweert dat de games ook nog gewoon op de PlayStation 2 zullen verschijnen.

Of de PlayStation 3-versies dan ports worden, of dat twee verschillende teams aan de twee afzonderlijke versies werken, zodat ze weldegelijk verschillen, is niet bekend. Laten we echter hopen dat men gewoon alle kracht uit de PlayStation 3 probeert te halen, en dat de spellen ook geen vertraging oplopen door een parallelontwikkeling.

Als laatste kwam men ook nog met het nieuws dat Insomniac’s (Ratchet & Clank) shooter I-8 is omgedoopt in Resistance. Ik weet niet wat we hiervan moeten denken, maar het is in ieder geval beter dan I-8.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    ik hoop het niet … de ps2 heeft z’n tijd nu wel gehad, ik zelf koop ook steeds minder ps2 games omdat ik langzaam die omzetting naar de ps3 aan het maken ben.

  2.   
    Mick.W's avatar

    dan maar hopen dat het 2 vette games worden en niet dat alleen de grafics anders zijn

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    van mij mag het wel ik weet niet warneer het spel uitkomt maar is altijd wel leuk er zijn altijd wel mensen die nog geen nieuwe console gelijk kopen bij de launch

  4.   
    Sefa's avatar

    ik denk dat ik nog met mn ps2 een tijdje blijf, ps3 is tog te duur

  5.   
    Design's avatar

    helemaal mee eens wierie

  6.   
    geraldrealgamer's avatar

    koop wel een ps3 maar niet bij de launch verder benk het ook wel met wierie eens.. btw.. maken ze nog een andere controller bij de ps3 of nie?? deze ziet er niet uit en lijkt me ook niet egt fijn gamen 😉