Krasjes in de lak op nieuwe screenshots Burnout: Revenge

EA’s supersnelle racespel wordt helemaal klaargemaakt voor de Xbox 360, en dat is te zien ook. Voor de huidige generatie consoles is het spel alweer een tijdje uit, maar EA hoopt met gebruik van de Xbox 360 nog meer vonken, crashes en snelheid erin te krijgen. Vandaag zijn er weer een paar screenshots, waarop een heleboel auto’s, vonkenregens maar toch vooral crashes te zien zijn.

De Burnout serie staat bekend om zijn snelheid en spectaculaire crashes. Burnout: Revenge gaat verder waar Takedown ophield. Het nieuwe in dit vierde deel in de serie is, de naam zegt het al, wraak nemen. Een metertje in beeld houd bij op wie je wraak hebt genomen (mensen die dus eerst jou aan de kant hebben gebeukt), en daar vallen leuke bonussen mee te verdienen. In elke race heb je een rivaal, die dus vooral tegen jou zal beuken. Je kan persoonlijk met hem afrekenen in een “Grudge Match”. Ook nieuw in dit vierde deel zijn natuurlijk de opgepoetste graphics, de verbeterde gameplay en een nieuwe mode waarin je zoveel mogelijk verkeer van de weg moet zien te beuken.

Burnout: Revenge voor de Xbox 360 staat gepland op 17 maart 2006.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Eggie124's avatar

    hoe meer screens in zie hoe minder mooi ik het spel ga vinden 😕

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    idd :S de screens worden echt met de lading lelijker:S

  3.   
    hatred's avatar

    stelletje verwende kinders 😛

  4.   
    n00kie's avatar

    knijp me:P

  5.   
    wesleyjaja's avatar

    de nadruk licht alleen op de schade van de auto’s

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er echt wel vers uit alleen de auto’s zien er een beetje raar uit nu omdat ze allemaal beschadigt zijn daarom vinden ze het minder denk ik

  7.   
    Oranje's avatar

    C’est tres overdone!

  8.   
    sambir's avatar

    OK OK nu weten we het ook wel hoevaak heb ik nou burnout revenge screens gezien. Ziet er wel super mooi uit 😛