Noteer in je agenda: datum Tokyo Game Show

De organisatie van de grootste gamesbeurs ter wereld, de Tokyo Game Show, heeft de data bekendgemaakt wanneer dit grootse evenement gehouden zal worden, namelijk van 22 tot en met 24 september 2006. De organisatoren hebben ook vermeld dat ze ongeveer 160.000 bezoekers verwachten en maarliefst 140 uitgevers en ontwikkelaars dus hun nieuwste spelletjes komen tonen. Het is de vraag of Nintendo dit jaar wel haar Nintendo Revolution en Nintendo DS komt showen, want vorig jaar was het de grote afwezige.

Naast veel games, zal er ook veel gesproken en gediscussiërd worden. Een aantal hoge heren uit het gameswereldje zullen lezingen houden. De eerste dag van de beurs wordt er vooral gekeken naar de economische aspecten van de gamesbranche. Veel geneuzel met cijfertjes en statistieken dus.
Op de tweede dag praten enkele mensen van over westerse games, vermoedelijk van Microsoft dus. Ze willen proberen de Xbox 360 toch nog succesvol te laten worden in het land van de rijzende zon.
Op de derde dag zal er gepraat worden over software- en hardwaretools voor ontwikkelaars, om games te maken. Verschillende developers zullen pleiten voor betere ontwikkelmethoden, omdat het maken van games steeds duurder en tijdrovender wordt.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    oke nu de datum van de E3

  2.   
    Rhemme's avatar

    Die is van 10 tot 12 mei

  3.   
    Eggie124's avatar

    hmmm waarom woon ik niet daar in de buurt^^

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    nee jammer genoeg niet