Releasedatum Japanse New Super Mario Bros bekend

Mario is toch wel hét gezicht van Nintendo, hij begon als platformer maar is nu te zien in sport-, race- en puzzel games. Met Mario’s nieuwste avontuur New Super Mario Bros gaat Nintendo weer terug met mario naar de platform games. New Super Mario Bros zal zich in 2D afspelen, maar alle karakters zijn in 3D gemaakt. Nu is eindelijk bekend geworden dat de game in maart in Japan gaat verschijnen voor 4800 yen, dat neerkomt op ongeveer 35 euro. Het zal dus waarschijnlijk niet lang meer duren voordat wij in Europa ook kunnen gaan genieten van Mario’s nieuwste avontuur.

New Super Mario Bros is de lang verwachtte nieuwe 2D Mario platform game van Nintendo. De game zal zich afspelen in 2D, maar de karakters zijn wel in 3D. Natuurlijk betekend dit nieuwe avontuur weer genoeg nieuwe levels, moves en vijanden, maar Nintendo heeft er ook weer de nodige oude vijanden en moves in gedaan.

New Super Mario Bros gaat dus in Japan verschijnen in maart, maar wanneer de game in Europa gaat verschijnen is helaas nog niet bekend.

 1.   
  Eggie124's avatar

  lijkt me een leuke game.. dat is wel een nadeel van de psp er komen geen mario games op 🙁

 2.   
  0glitch's avatar

  nintendo heeft gewoon de allerbeste firstparty-software

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  nee duh tuurlijk komt er geen mario op de psp –__– mario is HET icoon van nintendo, net als VROEGER sonic het icoon van sega was.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  nog een mario houd het nou nooit op

  mario is volgens mij het grooste uitmelkerij mario spellen waren er al vanaf de nes

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  het word wel het beste verkocht dus waarom niet ….

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja dat wel maar ik vind het nu wel eens zat maar ja zijn nog steeds mensen die het blijkbaar leuk vinden