Nieuwe Transformers-game van Activision

De Amerikaanse uitgever Activision heeft aangekondigd dat het de exclusieve rechten heeft gekocht om een Transformers-game te maken gebaseerd op de nieuwe Transformers-film die in juli 2007 in de bioscopen moet gaan verschijnen.
Het is echter nog niet bekend welke ontwikkelaar de game ontwikkeld of gaat ontwikkelen, het is zelfs nog niet zeker dat men al bezig is met de game. Het is de te hopen dat Activision er flink werk van maakt en de vorige Transformers-game overtreft, want die was behoorlijk goed.
Daarnaast kan het ook zo zijn dat men een serie probeert op te zetten, omdat meerdere delen niet uitgesloten worden.

Dit nieuwe Transformers spel zal in juli 2007 verschijnen op de PC, de next-generation consoles én deze generatie spelcomputers, en de handhelds.

 1.   
  Geck-o's avatar

  wie heeft daar nou behoefte aan 🙄

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik niet niedegval

 3.   
  Tha Duck's avatar

  Ik wel. Als de game ook maar hálf zo goed wordt als Transformers voor de PS2 koop ik ‘m al. ’t Enige wat ik minder vond was dat het om de Armada-serie gaat; de minste van allen. Ik wil gewoon retro-transformers met een in een vrachtwagen veranderende Optimus en een in een geweer veranderende Megatron. 8)

 4.   
  Krizzle's avatar

  Als ie half zo goed wordt als de vorige koop ik hem niet , maar als hij net zo goed is zeker wel. De vorige was echt heel erg relaxt, vooral het eerste level, de Amazone.