Far Cry: Predator vele malen mooier dan de PC-versie

Far Cry was begin 2004 één van de mooiste shooters voor de PC ooit gemaakt. Eind 2005 kwam het spel ook naar de Xbox toe, in de vorm van Far Cry: Instincts. Dit voorjaar zit er weer een nieuw hoofdstuk uit de Far Cry-reeks aan te komen, namelijk Far Cry Instincts: Predator. Een trailer heeft de twee versies, Far Cry Instincts: Predator voor de Xbox 360 en Far Cry op een high-end PC-systeem, nu naast elkaar gelegd, en het resultaat is verbluffend.

Far Cry Instincts: Evolution zal de tweede Far Cry-game op een console worden. De game zal op de Xbox uitkomen en een compleet nieuw verhaal hebben. Het spel is dus geen prequel, sequel of remake van het orgineel. Daarnaast heeft de game nieuwe karakters en een trits nieuwe spelelementen. Ook Far Cry Instincts: Evolution zal zich grotendeels in de tropen afspelen, waar je vermoedelijk weer als Jack Carver een heel leger terroristen moet vermoorden.
Far Cry Instincts: Predator is een compilatie van het opgepoetste eerste deel van Far Cry: Instincts en een verbeterde versie van Far Cry Instincts: Evolution. Zo wil Ubisoft gamers de kans geven gelijk op een goede manier kennis te maken met de serie.

Far Cry Instincts: Predator komt op 30 maart 2006 op de Xbox 360.

Het filmpje is in hoge kwaliteit te bekijken op GameTrailers.com en 22MB groot. Er is duidelijk te zien hoe alle instellingen op de hoogste kwaliteit worden ingesteld, terwijl de Xbox 360 toch veel mooiere beelden oplevert. Vooral het water ziet er adembenemend realistisch uit.

  1.   
    jap0's avatar

    ja er zit ook 2 jaar tussen dus dit klopt niet echt super 😕

  2.   
    Cirdan's avatar

    idd ben met JapO eens

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    k zie geen overeenkomst met die plaatjes:S

  4.   
    Eggie124's avatar

    ik denk dat ze het water bedoelen in dat opzicht zie ik wel verschil.. en de xbox versie is ook zekers niet lelijk! 😀 en der zit geen 2 jaar tussen lees nou eens goed er staat dat er een voor de pc komt en voor de 360 en het resultaat is verbluffent.. en de komende pc versie en de xbox versie hebben ze naast elkaar gezet en daar uit blijkt dat de xbox versie mooier is.

  5.   
    Raking's avatar

    Klinkt ook een beetje logisch dat de 360 versie mooier is 😕 dan de pc versie omdat de 360 bijna net zo krachtig is als de pc

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    als het spel voor een geforce 7800 is gemaakt zal de xboxversie (mischien ookwel de ps3 versie) niet eens opvallen :p

  7.   
    nick_haak's avatar

    ehm, ik geloof niet dat ze bedoelen dat fci: predator voor de pc komt hoor, kijk maar eens naar de tekst bij de plaatjes:
    farcry pc
    fci: predator xbox360

    in andere woorden, een beetje een waardeloze vergelijking, omdat farcry inderdaad niet de nieuwste meer is.

    zie ook deze zin:
    “Far Cry Instincts: Predator komt op 30 maart 2006 op de Xbox 360”

    alleen xbox360 voorlopig volgens mij 🙁

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    wat ik wel raar vind is dat sommige plaatje van de xbox360 zooooo lelijk zijn (niet het plaatje zelf maar wat erop staat) en op het andere plaatje is het weer super mooi (zoals deze) k wil nou een x echt weten hoe het eruit ziet:p

  9.   
    jap0's avatar

    ik ben ook ff op andere site’s gaan kijken maar we hebben hett hoer over een 360 screen niet een gewoone x-box screen en 2 jaar vind ik veel want farcry noem ik ook niet een zwaare game voor de pc en let in tecnologie zal de pc de komende 2 jaar heel erg vooruit gaan geloof dat maar en de x-bo 360 enz. kna je neit upgraden dus die blijven dan ff achter

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja geen wonder mooier als er 2 jaar verschil tussen zit

  11.   
    Eggie124's avatar

    maar toen far cry uitkwam waren zulke grafics niet mogelijk op een console nu wel.. dus ze willen laten zien hoe ver ze achter lopen op de pc 🙂