Superstrakke beelden van Medal of Honor: Airborne

Medal of Honor: Airborne zou oorspronkelijk alleen uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar later liet Electronic Arts ook weten dat de game op de PlayStation 2 en Xbox zou verschijnen. Toen plaatsten enkele PC-bladen de game op hun cover, zodat het erg waarschijnlijk is dat het spel ook naar de PC zal komen.
Vandaag hebben we echter vier next-generation artworks voor je. Deze beelden zijn afkomstig van GameSpot, dat een interview met de makers had.

In het spel speel je met Boyd Travers, een Amerikaanse soldaat die zich heeft opgegeven bij de Amerikaanse luchtmacht om zich vervolgens bij de ‘82nd Airborne Division’ te voegen. Een Amerikaanse luchteenheid die daadwerkelijk heeft bestaan en het in de oorlog moest opnemen tegen de Duitsers, die natuurlijk superieur waren in aantal. De eerste missies spelen zich in 1943 af op Sicilië, later maak je ook D-Day en de bevrijding van de rest van Europa mee.
In Medal of Honor: Airborne begint elke missie met een parachutesprong. Je wordt uit het vliegtuig gedropt en kan min of meer zelf bepalen wáár in het level je neerkomt.

Medal of Honor: Airborne staat gepland in november voor de PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox en Xbox 360, zeer waarschijnlijk ook voor de PC.

  1.   
    jap0's avatar

    dit zijn geen screenshots hoor

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    zeker straake beelden 8)

    @jap0

    lees de tekst dan er staat ook niet dat het screenshots zijn maar artwork

  3.   
    Cirdan's avatar

    ziet er zeker strak uit;)

  4.   
    mafia killer's avatar

    ja idd mooie beelden

  5.   
    Eggie124's avatar

    als de game er maar net zow uit ziet he!