Grand Theft Auto: Liberty City Stories vanaf 28 april voor een budgetprijs

Nadat we vorige maand het nieuws voor je hadden dat Grand Theft Auto: Liberty City Stories gaat komen, en iets later met het gerucht kwamen dat Grand Theft Auto: Liberty City Stories vanaf 28 april zal verschijnen, is dat vandaag bevestigd.
Take Two en Rockstar maakten bekend dat het spel daarnaast voor een budgetprijs van €34,99 in de winkels zal liggen. Ook zal er wat aan het richtsysteem gesleuteld worden, zodat deze optimaal is voor de PlayStation 2-controller.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories speelt zich net zoals Grand Theft Auto III af in Liberty City, het fictieve New York. In dit GTA-spel op de PSP speel je niet met de zwijgzame crimineel uit deel III, Tommy Vercetti uit Vice City of zoals veel mensen vreesden, CJ van Grand Theft Auto: San Andreas. Op de scans is een ruige vent te zien die je niet graag ’s nachts in een donker steegje tegenkomt. De missies in Grand Theft Auto: Liberty City Stories zullen korter maar groter in aantal zijn dan in Grand Theft Auto III. Je zult onder andere missies doen voor JD O’ Toole, de nieuwe eigenaar van Luigi’s Club en de oude maffiabaas Salvatore. Daarnaast kent Liberty City Stories ook vele goede punten uit de andere games, zo kan er op motors worden gereden en gezwommen worden. Het vliegen, zoals in San Andreas, zit er helaas niet in. Of het simulatiegedeelte uit San Andreas er ook in zit, is niet bekend. Het is wel zeker dat de Hidden Packages en Stunt Jumps weer van de partij zijn. Rockstar heeft in ieder geval wel een aantal multiplayergames in het spel verwerkt.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories ligt dus vanaf 28 april 2006 voor de PlayStation 2 in de winkels, voor €34,99. De PSP-versie is nu al te koop.

 1.   
  Diede's avatar

  Tot 28 april word er dus geen GTA meer gekocht? Niet slim om aan te kondigen!

 2.   
  mafia killer's avatar

  oh dus 29 wel

 3.   
  Eggie124's avatar

  hij is echt overbodig voor de ps2…… 🙄

 4.   
  psp's avatar

  op de psp is hij bijna het zelfde als vice city alleen met meer mogelijkheden is best wel leuk (ik heb em zelf nie heb hem in de winkel gespeeld ik hou meer van race games).

 5.   
  Mrn.'s avatar

  Ik ga hem denk ik wel halen voor zo een spotprijsje.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik neem hem ook wel was best wel een leuk spel op de psp

  @ Diede

  je heb het denk ik niet begrepen 3 er staat dat op 28 april liberty stories op de ps2 komt niet dat er geen gta meer gekocht word

 7.   
  Krizzle's avatar

  34 euro is nog steeds teveel vindt ik eigenlijk. Ik dacht meer aan 25, of 20 euro. Ik ga hem iig niet kopen, anders vis ik wel GTA III uit de budgetbak.

 8.   
  Eggie124's avatar

  in 3 heb je geen motors en andere missies.. maar nog steets geen 35 waard.. naja beetje wel.. 🙄

 9.   
  Fawaka-W's avatar

  geen 34 euro waard sorry.
  voor 20 zou ik het mischien nog wel doen.