Veel magie op screenshots Heroes of Might & Magic V

De turn-based fantasy strategygame Heroes of Might & Magic 5 van Ubisoft kwam onlangs nog flink in opspraak, omdat de beta gigantisch was geflopt. De spelers van de beta vonden de game z贸 erg tegen vallen, dat ze via een petitie hebben geprobeerd om de game uit te stellen. Uiteindelijk gaf de uitgever de teleurgestelde gamers gelijk, en kondigden ze aan dat de game uitsteld zou worden. Of Heroes of Might & Magic 5 toch nog gaat knallen, wat het duidelijk in de beta niet deed, is dus nog even afwachten. Vandaag hebben we voor jullie 8 nieuwe screenshots van Heroes of Might & Magic 5, of deze afkomstig zijn van de beta of van de nieuwere versie is niet bekend.

[SCREENSHOTS]

Een releasedate voor Heroes of Might & Magic V is dus nog niet bekend. Het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren voordat de game klaar is, aangezien Ubisoft het spel nog wel flink moet gaan verbeteren.

  1.   
    Krizzle's avatar

    Wow, mooi kleurrijk!!! Jammergenoeg nog geen screens van in het kasteel, ik hoop dat dat ook mooi is.

  2.   
    Cirdan's avatar

    is wel mooi ja;) mare kun je hier ook bouwen en soldaten maken of ben ik in de war met een andere spel? 馃槙

  3.   
    Sjaakie's avatar

    Warcraft 3 meets World of Warcraft!?

  4.   
    Krizzle's avatar

    Nah, nee eigenlijk niet. Heroes of Might & Magic is turnbased (om de beurt zetten doen). HoM&M4 heb ik niet gespeeld, maar 3 + uitbreiding wel. Die heb ik 茅cht helemaal grijs gespeeld. Die waren echt zo leuk. Ik met 2 vrienden tegen 6 CPU’s ofzo. 馃槅 Hopen dat deze net zo goed word als de rest!

  5.   
    Finsj's avatar

    Zelfde hier, ik heb Heroes 3 h茅lemaal grijs gespeeld. Heroes 4 vond ik een behoorlijke tegenvaller, maar ik hoop dat deel 5 het allemaal goed gaat maken.

  6.   
    moesy's avatar

    wat kan je op deze site doen????? 馃槈