Nieuwe EGM geruchten; F.E.A.R. naar de Xbox 360?

In de geruchtenrubriek van het Amerikaanse gamestijdschrift Electronic Gaming Monthly (EGM) staan een aantal interessante geruchtjes over de Xbox 360, en de nieuwe games die hierop moeten verschijnen. Het in niet bekend wat de bronnen van het magazine zijn, maar hun geruchtenrubriek heeft het wel opvallend vaak aan het rechte eind.

In het maartnummer van het blad is onder andere te lezen dat F.E.A.R., dé first person shooter voor de PC van vorig jaar, in 2006 naar de Xbox 360 zal komen. Ook zal enkele maanden na de launch van de PlayStation 2-versie, Phantasy Star Universe naar de Xbox 360 komen. Je account zal gewoon kunnen worden overgezet.
Tenslotte nog wat sappige Xbox Live Arcade geruchtjes, er zou namelijk een nieuwe Geometry Wars uitkomen, die co-op met z’n tweeën speelbaar is. Daarnaast is Bungie (de developer van Halo: Combat Evolved en Halo 2) ook bezig met een spel voor Xbox Live Arcade.

Het is te hopen dat deze geruchten waar zijn, hopelijk vinden we dat niet binnen al te lange tijd uit.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    van fhantasy stars als die op de ps2 komt en je neemt hem daarna op de xbox 360 kan je je acount overzetten hoe wil je dat doen een account over zetten van een ps2 memorycard naar de xbox 360

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Het kan me geen flikker schelen wat ze zeggen als ze er maar veel games komen op de PS3

  3.   
    Rhemme's avatar

    Accounts van MMORPG worden niet op een memorystick opgeslagen, maar op de server van de game.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik wist niet dat het een mmorpg was maar een mmorpg op de ps2 had ik niet verwacht