Nintendo DS bundel met Animal Crossing: Wild World?

De Amerikaanse online gameswinkel GameStop heeft in haar catalogus een Nintendo DS bundel opgenomen met daarin een Nintendo DS en de game Animal Crossing: Wild World. Deze moet in de Verenigde Staten vanaf maart verkrijgbaar zijn, voor de prijs van $150 dollar.
Of een dergelijke bundel met Animal Crossing ook in Europa zal verschijnen, is niet bekend, maar het is wel logisch. Het spel ligt vanaf 31 maart 2006 ook hier in de winkels, en zal waarschijnlijk net zoals in Japan en De Verenigde Staten een grote hit worden. Eerder verschenen hier al bundels met een Nintendo DS gecombineerd met Mario Kart DS en Nintendogs.

In Animal Crossing: Wild World maak jij je eigen personage aan en leef je in een cartoonachtige wereld met veel bossen, vrolijke omgevingen en dieren als inwoners. Met je personage heb je behoorlijk veel vrijheid, zo kun je contacten leggen, werk zoeken, praten met andere bewoners, je huis inrichten, vissen vangen, appels plukken, werk zoeken en brieven versturen.
Daarnaast heeft de game een dag- en nachtcyclus en voor de Nintendo DS behoorlijk mooie 3D-graphics. Deze kruising tussen De Sims en de Fabeltjeskrant is zeker niet kinderachtig en behoorlijk sociaal, je kan er namelijk ook online mee via Nintendo Wi-Fi.

Animal Crossing: Wild World moet dus vanaf 31 maart 2006 in de winkels liggen voor de Nintendo DS, mogelijk ook in bundelvorm.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    damzn dit is echt DE bundel

  2.   
    snowbob's avatar

    ja idd

  3.   
    Krizzle's avatar

    Animal Crossing is echt relaxt!!! Deze móet ik echt hebben, heb alleen geen geld. 🙁 Nouja, misschien wil mijn zusje hem wel kopen, zij houd ook wel van dit soort spellen.

  4.   
    Eggie124's avatar

    okeej nu gaat de ds de psp voor bij 😛 wie kan deze bundel weerstaan?? 😆

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    eehh psp fanboys:p

  6.   
    denjaap's avatar

    DE bundel !! ik heb hem wel appart gekocht het blijft gewoon een tof spel en zeker als je lang in de autom oet zitten is dit de game !!