Xbox demo van Doom 3 gratis bij de Doom DVD

Nadat de film Doom al een aantal maandjes in de bioscoop heeft gedraaid, vind Universal Studios het wel welletjes geweest, en brengt binnenkort deze film uit op DVD. Daar zit echter een leuke extra bij; namelijk een demo van Doom 3 voor de Xbox.

Activision en Universal Studios hebben een overeenkomst gesloten dat deze demo gratis bij de DVD zal zitten. De demo kent twee singleplayer en twee multiplayer levels, waarbij ook de co-op mode en Xbox Live ondersteund wordt.

Doom is een actie/horrorfilm met Dwayne ‘The Rock’ Johnson als Sarge in de hoofdrol. De film speelt zich af in het Olduvai onderzoekscentrum op Mars, waar de poorten naar de hel geopend worden, zodat er allerlei monsters en gedrochten het onderszoekscentrum binnendringen. Daarop volgt een hoop hersenloze actie en knalwerk, maar ook enkele angstige momenten.

De DVD van Doom moet binnenkort in de Nederlandse winkels liggen.

Update:
We hebben helaas slecht nieuws voor de mensen die van plan waren deze DVD met bijbehorende Xbox-demo te kopen. Activision heeft namelijk bevestigd dat de demo alleen bij de Amerikaanse Extended Edition DVD zal zitten en dus niet bij de Europese DVD.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  jammer dat niemand de film gaat kijken, OMDAT HIJ ZO ERG ZUIGT!

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  nou hij zuigt nooit er zijn altijd mensen die het leuk vinden ik heb ook zat mensen gezien die doom leuk vonden

  ik heb hem zelf nog nooit gezien

 3.   
  Joost Nijhof's avatar

  Als ‘ie echt “zuigt”, haal ik hem toch echt wel 😛

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  gehehhe. nee maar dit is echt zo een low butget film. k zou hem maar downloadn als ik jullie was. dat scheeld weer $8.50:p