Meer nieuws over volgende firmwareupdate PSP

In het maartnummer van het Amerikaanse tijdschrift PlayStation Magazine zijn meer uitspraken gedaan over de volgende firmwareupdate die er voor de PSP aan zit te komen, waarschijnlijk nummer 3.0.

Zo zal er in deze patch Sony Mail aan het PSP-systeem toegevoegd worden. Hiermee kun je via het draadloze internetsysteem van de PSP mails versturen aan gewone e-mailadressen, maar ook aan andere PSP-gebruikers.
Je mailadres zal gekoppeld worden aan je PSP ID-nummer, zodat er geen lastige installaties nodig zijn.

Daarnaast heeft Sony ook een tipje van de sluier opgelicht omtrent hun GPS (Global Positioning System) voor de PSP. Dit pakket zal voor een nog onbekende prijs in de winkel liggen. In dit pakket zal een soort satellietontvanger, geografische kaarten op UMD-formaat en navigatiesoftware bevatten. Wanneer het in de winkels komt te liggen, is nog niet bekend.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ben benieuwd ik update mijn psp maar gewoon steeds ik kan toch nog geen gba roms spelen op mijn psp met firmwire 2.60 messchien nu wel weet ik niet

  2.   
    Eggie124's avatar

    hmm ben benieuwt.. maar ik hoop dat er demo spellen komen en een flash player..

  3.   
    wesleyjaja's avatar

    Crimineeltj je kan gbc roms draaien, www.psp-hacks.com www.pspupdates.com zoek man….

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja ik heb het wel geprobeerd eerst maar het werkte niet op firmwire 2.50 en 2.60

  5.   
    wesleyjaja's avatar

    Dat klopt 8)

  6.   
    Eggie124's avatar

    ach ik vind dat sony te moeilijk doet over homebrew.. laat ze een mogelijkheid maken om homebrew.. maar geen downgraders kernelacces en isoloaders 🙄