De meest bijzondere game-tattoo’s op een rijtje

Je kan fan van een gamesserie zijn, er alle spellen ervan hebben. Je kan er ook alle Limited, Collectors en andere speciale edities van kopen. Je kan ook met merchandise van deze games je kamer versieren, maar je kan zelfs nog verder gaan en je eigen lichaam ermee opfleuren.

Sommige mensen hebben hun lichaam versierd met behoorlijk bijzondere tattoo’s. We weten natuurlijk allemaal dat Jurjen een Nintendo-tattoo op z’n been heeft, maar wat denk je bijvoorbeeld van Pacman-billen, Zelda-benen, Nintendo-vuisten of Mortal Kombat-kuiten? Op deze website staan de meest bijzondere tattoo’s die ook maar op enige manier met computers, internet of games te maken hebben. Zo hebben mensen bijvoorbeeld hun rug versierd met het pinguinnetje Tux, de mascotte van Linux, om daarmee de eeuwig durende oorlog tegen Microsoft te voeren.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Je zal wel gek aangekeken worden op het strand met die Pac-man billen πŸ˜†

  2.   
    Kusunagi's avatar

    Ik mis Jurjen’s “Nintendo” tattoo.

  3.   
    CHAOS's avatar

    wel c00l πŸ˜€

  4.   
    wesleyjaja's avatar

    Komt rechtstreeks van powerweb af.

  5.   
    Maddy's avatar

    Vet πŸ˜† Vind die The 19 the Hole gaaf πŸ˜€

  6.   
    mozo007's avatar

    Die eerste is vet πŸ˜›

  7.   
    Sjaakie's avatar

    zooo dan vind ik je best zielig

  8.   
    Eggie124's avatar

    whahah dit doe je toch niet! πŸ™„

  9.   
    Cirdan's avatar

    gestoorde gasten(sorry hoor) maar ik vind games super om te spelen maar om op het lichaan te tatoen vind ik laag! want er komen in toekomst nog vettere games en als ik van elk vette game een tatoo moet laten zetten dan zit mijn lichaam helemaal vol πŸ˜›

  10.   
    Fawaka-W's avatar

    die 2 mortal kombat draken zijn vet!

  11.   
    Design's avatar

    geen tattoo’s voor mij hoor
    vind het echt gwn vreselijk πŸ˜•

  12.   
    snowbob's avatar

    ZELDA πŸ˜›

  13.   
    YpoX's avatar

    ik heb iets van, als ik nu bijvoordbeeld, battle for middle earth op me rug laat totoeΓ«ren, dan zit ik er over 20 jaar nog steeds mee, terwijl niemand waarschijnlijk dan nog weet wat de film lord of the rings over ging, enz, en die spellen kennen ze dan al helemaal niet meer, dan sta je zwaar voor lul met zo’n tatoe.