Screenshots tonen nieuwe outfits voor Counter-Strike: Source

Deze maand zal er een nieuwe update volgen voor Counter-Strike: Source. Hierin zullen opgepoetste versies twee nieuwe soldaten zitten, namelijk het SAS-unit en de Leet (1337) Crew. Deze twee figuren zijn natuurlijk niet helemaal nieuw, ze zaten ook al in Counter-Strike en Counter-Strike: Condition Zero. Voor Counter-Strike: Source hebben ze echter nieuwe kleren, wat plastische chirurgie en een flinke dosis makeup gehad.

De modeshows van de_dust en en cz_nuke tonen de laatste trends. De SAS soldaat is in een nieuwe grauwblauwe overall gestoken met daaroverheen een zwart kogelvrijvest, wat een mooi contrast geeft. Het gasmasker, de holsters en de extra munitie maakt het geheel op een bijpassende wijze af.
Nerd is in, denken modedesigners Fiktor en Kolf, want de Leet Crew is in oude, stoffige kleren gestoken. Een poepbruine broek en een vaal zwart shirt met daaroverheen een donkergroen vest komen niet goed over. De zogenaamde bling-bling om zijn nek en namaak zonnebril maken dat niet goed. Dieptepunt van deze creatie zijn de schoenen. Grote veters en pipo-neuzen die dit schoeisel enkele kilo’s laten wegen, zullen niet ten goede komen in het heetst van de strijd tegen de Counter-Terroristen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    mozo007's avatar

    mooi, eindlijk 😀 😀

  2.   
    Eggie124's avatar

    yessss eindelijk nieuwe outfits 😆 nu 4 tegen 4 verschilldene:D ik las het via steam.. wanneer komt de update?

  3.   
    Design's avatar

    eindelijk, daar zijn de nieuwe truitjes 😛
    Wordt leuk 😉

  4.   
    Diede's avatar

    Ik was laatst al blij dat er aan ieders zijde al 1 nieuwe was.. Nu komen de andere 2 ook terug, dat is beter!

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    ze zien er mooi uit

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    zo ziet er mooi uit