Openbaar vandalisme in Marc Ecko’s Getting Up gameplaymovies

De spraakmakende game Getting Up: Contents Under Pressure van Mark Ecko heeft eindelijk de gouden status bereikt. Het was eerst de bedoeling dat het spel in de herfst van 2005 zou verschijnen, maar dat bleek niet haalbaar. Nu is dan bekend geworden dat de game op 17 februari 2006 zal verschijnen op Xbox, PlayStation 2 en PC. Vandaag hebben we op de valreep nog vier nieuwe gameplaymovies en drie interviews voor je.

In deze game neem je de rol aan van Trane, wiens stem wordt ingesproken door hip-hop Talib Kweli. Om je tagskills te verbeteren moet je quests succesvol uitvoeren, waarbij je op de meest onmogelijke plekken tags en pieces moet zetten. Om de locatie te bereiken zul je bijvoorbeeld beveiligingsmensen op hun bek moeten slaan, op het dak van een trein meeliften of over een richeltje van 10 verdiepingen hoog balanceren. Dit alles vindt plaats in de stad New Radius.
De bedoeling is in ieder geval dat je in deze stad met je personage, gebruik makend van verschillende eigenschappen en mogelijkheden waaronder stealth en vechttechnieken, de graffitti kunst uitdraagt. Kwade tongen zijn bang dat de game een negatieve invloed gaat hebben op de jeugd. De game zou vernielzucht en agressie opwekken bij de jongere gamertjes en men is bang voor een golf van destructie.

Marc Ecko’s Getting Up: Contents under pressure zal dus op 17 februari 2006 verschijnen op Xbox, PlayStation 2 en PC.

De vier nieuwe gameplayfilmpjes, Fight and Tag, Cop Fight, Crossing Highways en Paste! zijn te bekijken op IGN.com. Daarnaast zijn er ook nog drie nieuwe interviews met Talib Kweli, The RZA en Andy Dick (bekend van ‘The Assistant’), die alledrie hun stemmen aan de game hebben verleend, te bekijken. Ook is er een videoreview de mannen bij IGN te zien.

  1.   
    Eggie124's avatar

    nouw zown game heb ik nog nooit eerder gezien.. maar ik wil ze ook niet zien.. waar gaat dit over? nutteloos thuis hobbyen?

  2.   
    defjam's avatar

    wat lul jij nouw weer 😕

  3.   
    defjam's avatar

    ik vind het onzin dat ze zegge dat dit de jeugd bij invloed in dit spel kun je het juist uitproberen om bijv. een agent op zijn bek te meppen zodat je het juist niet in het egt hoeft te doen 8)

  4.   
    mozo007's avatar

    dat is en vet leuke game

  5.   
    Cirdan's avatar

    volgens mij is eggie een beetje in de war, het lijkt me wel vet;)

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    eggie is toe aan vakantie,

  7.   
    n00kie's avatar

    dit is gewoon fun:P 😀