Verwoestende screens en trailer van Black

Als er komende tijd een game van EA is waar we op de redactie om zitten vechten, dan is dat Black wel. Nog voordat de game gereleased is het treiteren en jaloezie wat de klok slaat. Geef toe, als je de screenshots ziet die vandaag zijn uitgekomen (Ja, je bent allang naar beneden gescrolld, en dat weet ik ook!), dan snap je toch wel waarom? Daarnaast hebben we vandaag een hoge kwaliteit gameplaymovie van je, waarin echt alles naar de puinpoeier geschoten wordt.

Black is een nieuwe shooter van Criterion, welk onder andere verantwoordelijk was voor de Burnout franchise. In de game ontbreekt het hem aan een multiplayer, wat gezien de tijdgeest misschien wat achterhaald lijkt. De makers hebben hier bewust voor gekozen, zij verklaarden namelijk dat een spel of een goede singleplayer, of een goede multiplayer heeft, zeer zelden zijn beide dik in orde. De ontwikkelaars vonden de singleplayer het belangrijkst, en daar hebben ze zich dus ook op gefocust.
In Black zal vooral de omgeving een belangrijke rol spelen. Muren kunnen kapot, autobanden van stilstaande auto’s kunnen kapot geschoten worden of reclameborden aan de gevel van een gebouw kunnen naar beneden geschoten worden en tegenstanders vermorzelen. Black zal behoorlijk gescript zijn, maar wat wij tot nu toe hebben gezien beloofd veel.

Black zal vanaf 24 februari in de winkels liggen voor de Xbox en de PlayStation 2. Voor meer informatie over deze game, lees de preview.

Het High-Definition gameplayfilmpje is 24.2MB groot en hier te bekijken. Op GameTrailers.com zijn nog vele andere filmpjes van deze explosieve shooter te vinden.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    mozo007's avatar

    man dit is echt zon moie game die moet ik hebbe als die uitkomt voor de pc 😀

  2.   
    Sefa's avatar

    komt denk ik alleen voor de xbox en ps2 😀

  3.   
    Eggie124's avatar

    komt niuet voor de pc maar mijn xbox gaat um cker lezen! 😛

  4.   
    jap0's avatar

    maar met x-box generator of emletor kan je hem ook op de pc spelen en ja de screens zijn wel mooi maar van de gameplay weten we nog niet

  5.   
    Cirdan's avatar

    dit game moet ik hebben:D

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    het ziet er moie uit alleen heb de demo gespeeld vond hem niks aan 😆

  7.   
    YpoX's avatar

    ik snap wel dat alles kapot kan, en meer van die dingen, maar ik houd meer van strategie spellen, zoals BIA, is dit is gewoon bruut schieten net COD2

  8.   
    Bub’z's avatar

    WOW 😮 , dit is egt een game die ik moet hebben 😆

  9.   
    Bub’z's avatar

    alleen jammer dat er geen MP in ziet 😥 😥 😥

  10.   
    Mandamo's avatar

    hmmm…In die trailer ziet het er nogal slaapwerwekkend uit.. Geen andere geluiden dan geweer, ontploffingen en doodgaande mannetjes..Achter elkaar blijven schieten, nooit ff niet schieten. Een beetje sfeerloos. Als ze er nou nog een beetje coole muziek hadden ingestopt of meer met mannetjes die iets zeiden hadden gedaan dan zal het waarschijnlijk een stuk beter zijn geweest.

  11.   
    renepinguin's avatar

    jammer dat die game zo afgeraffeld is. Ziet er vet uit en dingen kapot maken is cool.. maar allemaal de zelfde characters, slechte AI en godverdomme wa zijn die mannetjes taai.
    Ze hebben geen hitzones volgens mij.. en 20 kogels en ze staan nog. BULLSHIT.
    Trouwens, een shooter op een console is als een lekker wijf met een lul.
    Het klopt niet. Je MOET gewoon een muis hebben om een shooter lekker te kunnen spelen denk ik!