`Car Crashes of the Week` in Driver: Parallel Lines filmpje

Na Driv3r, van de zomer van 2004, willen Reflections en Atari het nu nog een keer proberen, maar dan met Driver: Parallel Lines. Deze game keert terug naar de roots van de serie, namelijk autorijden. Eind maart ligt het spel in de winkels, maar vandaag hebben we eerst nog een nieuwe trailer voor je waarin de ‘Car Crashes of the Week’ worden uitgelicht. Niet zo wreed als in Burnout: Revenge, maar toch heel vet, en alle auto’s kunnen helemaal kapot.

Driver: Parallel Lines keert terug naar de beginselen van de serie, namelijk het autorijden. Wat in Driver 1 en 2 zo goed was uitgewerkt, miste een beetje in Driv3r, maar in dit nieuwe deel zal dit weer helemaal goedkomen. Men gaat er geen Grand Theft Auto-game meer van proberen te maken maar doet lekker zijn eigen ding.
In de straten van New York kun je met heel veel verschillende Amerikaanse auto’s keihard scheuren over de straten. Politieachtervolgingen, botsingen, pakketjes wegbrengen en mensen volgen, het hoort er allemaal bij. Ook kun je weer op de motorfiets terecht om lekker te scheuren.
Driver: Parallel Lines zal ditmaal ook online gaan. Met maximaal 8 verschillende spelers zul je online kunnen racen, schieten en stelen.

Driver: Parallel Lines zal op 17 maart uitkomen voor de PlayStation 2 en Xbox.

De trailer is 2.5 MB groot en hier te bekijken. Op GameTrailers.com zijn ook de andere filmpjes van Driver: Parallel Lines te bekijken.

 1.   
  mozo007's avatar

  ik heb wel eens driver 3 gespeeld mach ik vond er niks aan ik hoop dat deze leuker is ๐Ÿ˜€

 2.   
  Cirdan's avatar

  **gaap**

 3.   
  Gast's avatar

  ik heb driv3r het is wel een leip spel maar
  als er een nieuwe komt koop ik hem ook weer ๐Ÿ˜€

 4.   
  Gast's avatar

  komt hij ook voor de pc??
  als iemand het weet wil die dan reageren

  alvats bedankt ๐Ÿ˜€

 5.   
  Rhemme's avatar

  Een PC-versie is vooralsnog nog niet aangekondigd. Hij komt voor de PS2 en Xbox uit, dat hij voor de PSP zou komen bleek niet waar te zijn.