Nu ook eerste fake plaatjes PlayStation 3-menu opgedoken

Nadat we al eenmaal doodgegooid, een ander maal doodgegooid en tenslotte nóg een keer

doodgegooid zijn met zogenaamde menu’s van de Nintendo Revolution, druppellen, de eerste plaatjes van de interface van de PlayStation 3 nu ook binnen.

De makers hebben gekozen om van de PlayStation 3 een écht Home Entertainment System te maken. Volgens dit menu zou je er onder andere op kunnen gamen, internetten, foto’s bekijken, emailen, tv-kijken via “Sony TV” en voor god kunnen spelen met de “God”-optie?

De letters zijn echter veel te klein om van een afstandje te kunnen lezen, ook als je een plasmascherm met een diameter van drie meter hebt. Dat bevestigt al dat deze plaatjes nep zijn, maar ze zijn natuurlijk wel leuk om naar te kijken.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    saai, lelijk, en gaar. gelukkig zijn ze fake.

  2.   
    Diede's avatar

    doet me denken aan colin mcrae rally

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    lelijk geluukig dat ze fake zijn

  4.   
    Nirusu's avatar

    Zo lelijk vind ik ze niet hoor…

  5.   
    Oranje's avatar

    *is het eens met wieriemaster.*

  6.   
    Design's avatar

    idd, helemaal mee eens, kvind ze niet zo mooi

  7.   
    n00kie's avatar

    het is een beetje leeg ze moete nog maar ff door werken aan het menu:P

  8.   
    Joost Nijhof's avatar

    Altijd wel grappig hoe mensen reageren. Ik vind het er strak uitzien. En als het zo wordt, zal je zien dat iedereen ze binnen een week helemaal de bomb vindt.

    Probleem is niet dat de tekst te klein is om te lezen, het is sowieso niet leesbaar. Bij te kleine letters, of dunne, gaat het veel te veel bewegen.

  9.   
    Eggie124's avatar

    er zijn al geruchten dat dit firmware 3.0 gaat worden.. als je een beetje googled kom je te weten dat er ook geruchten zijn dat je met die firmware email’s kan lezen en verzenden de mogelijkheid om full movies te downloaden en game demo’s ook zou er een flash player in zitten.. voor de ps3 is het miss lelijk maar voor de psp zou het een uitkomst zijn.. ik hoop dat al die mogelijk heden in e nieuwe firmware zit.. maar zolang sony nog niks bevestigd neem ik niks aan…

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    dit gaat over de ps3 niet psp