Packshot voor Fifa Street 2 komt binnenrollen

Fifa Street was vorig jaar een grote hit, en daarom is het logisch dat EA BIG dit jaar met een tweede deel komt. Fifa Street 2 moet op nóg meer platformen gaan verschijnen, nóg meer moves en spelers bevatten en nóg beter gaan verkopen dan het eerste deel. Mocht je dit tweede deel willen gaan aanschaffen, dan moet je natuurlijk wel weten hoe hij in de winkels komt te liggen. Dat komt mooi uit, want vandaag hebben we de packshot voor je.

FIFA Street 2 wordt geen gewoon voetbalspel. De game neemt sterren zoals Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Henry mee naar de achterbuurten om daar met ze te gaan straatvoetballen. De panna’s, dolls en moves zullen je om je oren vliegen. Het spel heeft een puntensysteem waarmee je met mooie moves maken punten verdient om een ‘Gamebreaker’ te scroren die meer punten oplevert. Het arsenaal aan schoten en trucjes zal nog groter dan in het eerste deel zijn en ook heeft de game een weer Street-mode in petto. Hierin maak je een hele eigen speler en verbeter je hem steeds en versterk je je team met steeds betere spelers.
Een vernieuwing in Fifa Street 2 is de ‘Trick Stick’. Deze Trick Stick, vaak het rechter analoge knuppeltje, moet je naar een kant bewegen om een trucje uit te voeren. Vooral één tegen één moet dit systeem goed gaan werken. Wanneer de aanvaller bijvoorbeeld met een beweging naar rechts op de Trick Stick de aanval inzet, kan de verdediger de aanval counteren en de bal veroveren door ook z’n Trick Stick naar rechts te bewegen. Oefening baart kunst en wanneer je de game wat langer speelt, zul je vanzelf merken welke counter je op welke aanval moet gebruiken.
Naast een voetballer kun je in Fifa Street ook een eigen pleintje maken, met je hele eigen goals, omheining, omgeving en stijl. Daarnaast zullen er natuurlijk ook premade trapveldjes in de game zitten, gebaseerd op echte pleintjes over de hele wereld.

Fifa Street 2 moet op 3 maart van dit jaar in de winkels liggen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Gamecube, PSP en Nintendo DS.

Ditmaal zal de cover niet ‘gesierd’ worden door de lelijke apenkop van Ronaldinho, maar staat het knappere hoofd van Cristiano Ronaldo op de voorkant. Achja, het gaat natuurlijk om het voetballen.

  1.   
    YpoX's avatar

    mooiz!

  2.   
    Design's avatar

    Jepz, idd mooi 🙂
    De eerste was echt wel een vette game 😉

  3.   
    Oranje's avatar

    Ugh, lelijk, z’n hoofd past niet bij het plaatje. Ook al weer zo’n vervelend jochie, die C. Ronaldo, trouwens. Natrapperig klootzakje.

  4.   
    kingofthegamers's avatar

    oranje je hebt wel gelijk dat zijn hoofd niet bij zijn plaatje past maar het is geen Natrapperig klootzakje vind ik

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    waarom is die flikkerige jankebalk nou weer op de voorkant :S DAMNZ SPEL VERPEST! gelukkig heb je geen voorkant als je hem download 8)

  6.   
    Boskaboute's avatar

    K ben het wel met Oranje eens die Ronaldo speelt zo onsportief als je het maar hebben wil, lukt iets niet gaat hij gelijk lopen schoppen

  7.   
    Oranje's avatar

    Kingofthegamers, kijk je premier league? Dat moet je doen dan, zal je zien hoe onsportief hij is.

  8.   
    c.ronaldo's avatar

    c.ronaldo past zeker wel op de voorkant hij is gewoon de dopste speler die er is en hij trapt niet na. Hij krijgt altijd een trap tegen zijn benen zal je bedoelen. Je kan er gewoon niet tegen dat hij al die trucjes kan.