Limited Edition voor Shadow of the Colossus

The Shadow of the Colossus is al een tijdje uit in de Verenigde Staten en Japan, waar het al geweldige recensies kreeg. Nu is er eindelijk ook een Europese releasedate bekend, op 17 februari zal de game namelijk in de Nederlandse winkels liggen, voor de gebruikelijke prijs van €59,99. Oh, en exclusief voor de PlayStation 2 natuurlijk.
Vandaag maakte Sony bekend dat Shadow of the Colossus in Europa ook een Limited Edition zal krijgen. Deze wordt geleverd in een luxe cardboard uitvoering en bevat naast de orginele game ook vier postkaarten met daarop enkele magische momenten uit de game, een videointerview met Fumito Ueda en Kenji Kaido, de hoofdontwikkelaars van Shadow of the Colossus, en nog een bonus DVD. Hierop staat een exclusieve afbeeldingengalerij, nog meer artwork, en een trailer van ICO.
Het mooie van deze Limited Edition is, dat hij evenveel zal kosten als de gewone versie. Hij is echter wel beperkt leverbaar, dus wees er snel bij.

In The Shadow of the Colossus zul je als Wanda je vriendin weer tot leven moeten wekken. Dit kan alleen door de zestien giganten die zich in de wereld bevinden te verslaan. Met Wanda rijd je te paard naar één van deze reusachtige wezens en leg je eerst een level af dat vooral bestaat uit puzzels. Als je bij de gigant bent aangekomen zul je een manier moeten vinden om hem te doden, en dat is erg lastig. De wezens zijn namelijk ontzettend groot en zullen zich dan ook niet schromen om je tot Wandamoes te pletten. De zwakke plek van de colossus zit meestal helemaal bovenaan en je zult er vaak op z’n minst een halfuurtje over doen om hem neer te krijgen. Shadow of the Colossus lijkt weer uit te gaan blinken in nieuwe gameplay en in een adembenemd mooie wereld, net als Ico.

Shadow of the Colossus zal op 17 februari in de winkels liggen voor de PlayStation 2.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb hem al lang nou maar die limited edition vind ik nou niet echt veel speciaals aan

  2.   
    Oranje's avatar

    En hoe kom je daaraan als hij pas op 17 februari uitkomt?

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    The Shadow of the Colossus is al een tijdje uit in de Verenigde Staten en Japan,

    wat dacht je hiervan uit de tekst gekopieerd

  4.   
    Design's avatar

    niet echt een spel voor mij