Uwe Boll: De man achter de schijtfilms

Uwe Boll is een Duitse regisseur die regelmatig films gebaseerd op gamesseries op het witte doek tovert. Zo heeft al onder andere van House of the Dead, Bloodrayne en Alone in the Dark een film gemaakt. Ook van Postal en Far Cry zijn binnenkort films te bekijken in de bioscoop.

Deze films waren zacht gezegd bagger, House of the Dead en Bloodrayne kregen op de welbekende site IMDB.com dan ook respectievelijk een 2,1 en een 2,3 uit duizenden stemmen. De films zijn dan ook geen succes, maar volgens dhr. Boll zou dat wel moeten. Ze hebben namelijk alles wat een kaskraker zoals The Lord of the Rings, King Kong, Star Wars en Harry Potter ook heeft; een goed verhaal, veel actie en interessante dialogen.

De mannen van GameTrailers en GameHead interviewden Uwe Boll en zetten het online. Het vraaggesprek is maarliefst 85 MB groot en hier te bekijken.

 1.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  alles wa ik over hem is gehoord is kut dus tja
  en da hij een film over postal maakt maakt me nie uit maar als hij ook een film over far cry maakt 👿 👿
  je kan zo’n goede game tog nie gaan verneuken door er een k*tfilm van te maken 👿

 2.   
  Eggie124's avatar

  volgens mij ligt het niet aan zijn style van films maken maar hij heeft ong iets tegen zich en kweet niet.. maar zow heel erg slecht zijn ze niet… toch?

 3.   
  Diede's avatar

  we hoeven de films ook niet te zien, dus voor het publiek dat het wel wil zien, is het leuk. Helaas voor het overgrote deel niet, als ik het zo hoor 🙂

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik ken hem geen eens volgens mij

 5.   
  Oranje's avatar

  Nuttig.

  Hmm, ik heb wat dingen over hem gehoord, ook van Duitse vrienden, schijnen inderdaad klotefilms te zijn, vooral veel actie en geen echte verhaallijn (of niet goed uitgewerkt).