De wapens uit Black op artwork

Als er komende tijd een game van EA is waar we op de redactie om zitten vechten, dan is dat Black wel. Nog voordat de game gereleased is het treiteren en jaloezie wat de klok slaat. Geef toe, als je de screenshots ziet die eerder vandaag zijn uitgekomen, dan snap je toch wel waarom? Naast de graphics en destructiviteit heeft Black ook een zeer gevarieerd wapenarsenaal. Vandaag hebben we ook daar nieuwe plaatjes van, net zoals was adembenemend mooi artwork van de omgeving.

Black is een nieuwe shooter van Criterion, welk onder andere verantwoordelijk was voor de Burnout franchise. In de game ontbreekt het hem aan een multiplayer, wat gezien de tijdgeest misschien wat achterhaald lijkt. De makers hebben hier bewust voor gekozen, zij verklaarden namelijk dat een spel of een goede singleplayer, of een goede multiplayer heeft, zeer zelden zijn beide dik in orde. De ontwikkelaars vonden de singleplayer het belangrijkst, en daar hebben ze zich dus ook op gefocust.
In Black zal vooral de omgeving een belangrijke rol spelen. Muren kunnen kapot, autobanden van stilstaande auto’s kunnen kapot geschoten worden of reclameborden aan de gevel van een gebouw kunnen naar beneden geschoten worden en tegenstanders vermorzelen. Black zal behoorlijk gescript zijn, maar wat wij tot nu toe hebben gezien beloofd veel.

Black zal vanaf 24 februari in de winkels liggen voor de Xbox en de PlayStation 2. Voor meer informatie over deze game, lees de preview.





  1.   
    Mick.W's avatar

    moooi!

  2.   
    n00kie's avatar

    ik heb de demo van black!!!!!! niej opgestuurt maar ‘k heb uhm bij een blad gekreeguh… hij is niet lang maar wel lollig ‘k heb de emo al 300 keer uitgespeelt egt een heel vet spel en diej wapens wwwoooooeeehhhoooewwww very nice!!

  3.   
    Dungeon_Keeper's avatar

    😮 welk blad?

    ik heb aan een prijsvraag meegedaan voor die demo op gamez.nl
    maar kheb ook gehoord dat je hem gratis kan halen bij e-plaza..

  4.   
    Krizzle's avatar

    Jammer genoeg geen zware raketwerper ofzo, dan zou je een heel gebouw gelijk in één keer kunnen opblazen. 8)

  5.   
    Cirdan's avatar

    vet cool:D;) moet die game echt hebben;)

  6.   
    Rhemme's avatar

    Dark Blade, onderaan dat wapen op het onderste plaatje zit ook een granaatwerper hoor. Maar inderdaad, geen megagrote bazooka’s.

  7.   
    Tha Duck's avatar

    Zeg Remco, jij hebt ’t druk he, komende maand? In dat geval mag je Black aan mij afstaan. 😀

  8.   
    Diede's avatar

    lol!!!! 😆

  9.   
    kingkillzone's avatar

    keb m ookal gespeeld van eeen demo uit OPM2 playstation magazine is egt gruwelijk vet 😀 en die wapens egt ziekelijk style gewoon 😛 kzou zegge als je n ps2 heb n di spel wilt spele haal dan voor deze ene keer een playstation 2 magazine bij je bruna (of andere boekwinkel) vooorr 6,95 en ga dan de demo van black spele tis ckerz de moeite waard w8e duurt te lang je moet m gwoon nu al gespeeld kunnen hebbe 😉

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    wachten duurd idd lang messchien koop ik hem wel vind het een kut blad maar voor een keer

  11.   
    n00kie's avatar

    ut blad is opm2 maar het is wel een hele kleine demo hoor 😉 en het blad is wel duur hoor 7 euro =]