Werp een kritische blik op screens van Rainbow Six: Critical Hour

Ubisoft heeft aangekondigd dat Red Storm bezig is met alweer een nieuw Rainbow Six-deel, namelijk Rainbow Six: Critical Hour. Deze game zal aankomende lente uitkomen voor de Xbox en PlayStation 2, vandaag hebben we vijf nieuwe screenshots voor je.

Rainbow Six: Critical Hour keert terug naar de oorspronkelijke roots van de serie. Waar de delen Rainbow Six 3 en Rainbow Six: Lockdown voor de consoles nogal actiegeorienteerd en laagdrempeliger dan de pc-versies waren, zal Rainbow Six: Critical Hour wel weer zenuwslopend moeilijk zijn. Dat zal vergezeld gaan met de diepe strategische en tactische gameplay waar de serie om bekendstond.
In Rainbow Six: Critical Hour doorloop je een singleplayercampaign van zeven levels, of ga je in split-screen, system link of online de strijd aan met anderen in een van de zestien multiplayerlevels. De missies zullen wederom in veel verschillende delen van de wereld plaatsvinden, onder andere Mexico-Stad, Siberie en Venetie. John Clark zal met pensioen gaan en Domingo ‘Ding’ Chavez neemt zijn taken over.

Rainbow Six: Critical Hour zal in de lente uitkomen voor de Xbox en PlayStation 2, waarschijnlijk voor een zeer schappelijk prijsje van 30 a 40 euro. Deze screenshots zijn van de singleplayerversie van de Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Bub’z's avatar

  ziet er aardig uit =D

 2.   
  Design's avatar

  best wel nice ๐Ÿ˜‰

 3.   
  CHAOS's avatar

  wel er vet ik ben r6 fan ๐Ÿ˜€

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  wel vet maar geen fan van

 5.   
  WW's avatar

  Kedengdengdengkedengdeng!!

  Zo. Blik geworpen.

  Mooie screens. ๐Ÿ™‚