3 miljoen Nintendo Wi-Fi gebruikers

David Yarnton, general manager bij de Engelse divisie van Nintendo, heeft bekendgemaakt dat er wereldwijd al maarliefst 3 miljoen mensen gebruik hebben gemaakt van Nintendo’s online dienst voor de Nintendo DS, Nintendo Wi-Fi Connection.

Mario Kart DS, Tony Hawk’s American Skateland en Burnout: Legends zijn titels die al gebruikmaken van deze onlinedienst. Binnenkort komen daar nog onder andere Animal Crossing: Wild World, Metroid Prime: Hunters en Resident Evil: Deadly Science bij.

Daarnaast vertelde Nintendo UK ook nog dat het bedrijf binnenkort nog eens duizend hotspots in Europa zal plaatsen, waardoor men op nog meer plaatsen online zal kunnen met zijn of haar Nintendo DS. Via deze hotspots, die bijvoorbeeld te vinden zijn in veel McDonalds-restaurants, kan je online spelen. Dat kan ook thuis, maar daar heb je de Nintendo Wi-Fi Connector voor nodig. Dit is een apparaatje van €45 euro dat je in een USB-poort van een PC aangesloten op het internet steekt. Na een kleine installatie zal je dan ook thuis online kunnen gamen tegen mensen van over de hele wereld.

  1.   
    JustRoel's avatar

    Vet, ook lekker goedkoop 8)

  2.   
    Design's avatar

    mooi 🙂

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    en ik ben 1 van hun 8)

  4.   
    snowbob's avatar

    kan ook met WiFi Modem 😀

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    dat zijn er aardig wat maar €45 euro voor dat ding dat je in de pc moet steken vind ik wel een beetje veel