Drie keizerlijke filmpjes Star Wars: Empire at War

Dit jaar moet er weer een nieuwe Star Wars-RTS verschijnen. De vorige strategiegames waren niet zo succesvol, maar Star Wars: Empire at War heeft de potentie in zich om wel een topper te worden. Vandaag hebben we nieuwe drie nieuwe gameplaymovies voor je. Je kan het spel echter ook zelf uitproberen in de demo.

Star Wars: Empire at War zal zich afspelen tussen episode 3 en episode 4 in de Star Wars-film. Het verhaal moet een verbinding worden tussen deze twee films, aangezien er toch een aardige tijd tussen zit. Het is de bedoeling om een basis te bouwen, resources te verzamelen, units te maken en upgrades uit te vinden. Het is mogelijk om te spelen als de Rebel Alliance of de Galactic Empire en de grote AT-ST’s zullen aanwezig zijn als units. Maar ook enkele Star Wars helden kunnen ingezet worden en als superunits dienen. Er wordt gevochten op enkele bekende planeten uit de Star Wars films, waaronder de ijsplaneet Hoth, de woestijnplaneet Tatooine en de thuisplaneet van Yoda, het drassige Dagobah. Daarnaast zullen enkele veldslagen zich ook in de ruimte afspelen, met TIE-fighters en X-Wings.
Star Wars: Empire at War is volledig in 3D en kan ook online gespeeld worden met maximaal 8 spelers.

Star Wars: Empire at War moet op 17 februari voor de PC verschijnen.

De drie gameplaymovies zijn op GameSpot te bekijken.

  1.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    lol
    zijn gewoon gameplay filmpjes van de levels die je in de demo kan spele 😆

  2.   
    Cirdan's avatar

    ja idd 😆

  3.   
    Rhemme's avatar

    Haha, hoezo goedkoop 😆

  4.   
    Triage's avatar

    die 3e is wel vet

  5.   
    progamer's avatar

    ga zo maar eens even de demo uitproberen. hij blijkt vrij groot te zijn, kan je ook gewoon een potje skirmisch spelen? 😀