Officiële website van Driver: Parallel Lines online

Na Driv3r, van de zomer van 2004, willen Reflections en Atari het nu nog een keer proberen, maar dan met Driver: Parallel Lines. Deze game keert terug naar de roots van de serie, namelijk autorijden. Vandaag is de officiële website van deze game online gegaan. Hierop zijn naast de standaard game-info en screenshots zijn er ook een tweetal filmpjes te downloaden. Daarnaast is er een fankit beschikbaar, om je eigen website mee te maken. Daarnaast zullen er vaak nieuwe updates op gezet worden. 31 januari is de volgende update online.

Driver: Parallel Lines keert terug naar de beginselen van de serie, namelijk het autorijden. Wat in Driver 1 en 2 zo goed was uitgewerkt, miste een beetje in Driv3r, maar in dit nieuwe deel zal dit weer helemaal goedkomen. Men gaat er geen Grand Theft Auto-game meer van proberen te maken maar doet lekker zijn eigen ding.
In de straten van New York kun je met heel veel verschillende Amerikaanse auto’s keihard scheuren over de straten. Politieachtervolgingen, botsingen, pakketjes wegbrengen en mensen volgen, het hoort er allemaal bij. Ook kun je weer op de motorfiets terecht om lekker te scheuren.
Driver: Parallel Lines zal ditmaal ook online gaan. Met maximaal 8 verschillende spelers zul je online kunnen racen, schieten en stelen.

Driver: Parallel Lines zal op 17 maart uitkomen voor de PlayStation 2 en Xbox.

 1.   
  Design's avatar

  Khoop echt dat deze game weer naar de oude gameplay teruggaat 😛 Kvond echt niets aan Driv3r. Zoveel bugs en zwak beeld. Deze moet echt beter worden!!! 😛

 2.   
  Eggie124's avatar

  volgens de makers word het weer oude style een goede game.. laten we het hopen

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja idd ben wel benieuwd was nooit echt fan van de oude driver maar nu messchien wel

 4.   
  Cirdan's avatar

  *gaap* ik vind deze game ook al niet zo super..als ik zo naar die screens zie.

 5.   
  Gertyboy's avatar

  Dat zijn wel screen van een console hé, die zijn veel moeilijker om te nemen 😉