Veel nieuwe screenshots SOCOM III

SOCOM III: US Navy SEALs moet binnenkort in de winkels liggen en wederom een grote hit worden voor de onlinedienst op de PlayStation 2. Want ook dit derde deel gaat natuurlijk weer online. Vandaag hebben we 26 nieuwe screenshots.

SOCOM III speelt zich af in Marokko, Polen en Bangladesh die natuurlijk in oorlog zijn of waar rebellen het land terroriseren. Jij wordt er in de singleplayermode met je team heengestuurd om de vrede te herstellen en dat in levels die 5 tot 6 keer zo groot zijn dan in SOCOM II. Nieuwe mogelijkheden zijn dat je nu kunt zwemmen en dat je in voertuigen plaats kunt nemen. Zo zul je in tanks, boten of Humvees kunnen hoppen en vandaaruit verder knallen. Naast de ruim 20 voertuigen die er zijn heb je de beschikking over 31 wapens die uitgerust kunnen worden met 21 verschillende uitbereidingen, zodat je uiteindelijk meer dan duizend verschillende wapens kunt maken. Deze uitbereidingen verschillen van een zaklamp tot een grenaatlanceerder of van een richtlaser tot een rookbommenwerper. Ook de AI zal verbeterd zijn, van jouw teammaten en je vijanden. Ze zullen je beter helpen met het vinden van een juiste weg om aan te vallen en de vijanden kunnen zich bijvoorbeeld verschuilen en een hinderlaag organiseren.
Daarnaast zal SOCOM III natuurlijk ook weer een zeer uitgebreide multiplayermode hebben. De game telt vele verschillende gamemodi en maps, en bovendien kun je met maarliefst 32 gamers op één map spelen!

SOCOM III: US Navy SEALs moet vanaf 19 april 2006 in de winkels liggen. Vanaf die dag zal ook SOCOM: Fireteam Bravo voor de PSP te koop zijn.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er goed uit alleen ik vind socum niks aan maar ja smaken verschillen

  2.   
    Cirdan's avatar

    jepz mee eens! ik wil in die poppetje zitten in plaats van achteren bekijken:P

  3.   
    Design's avatar

    Jep, ik zit ook liever in de poppetjes 😉 Mare kvind het wel goede games, de socom series 😛

  4.   
    XGT_Spider's avatar

    Soccom 3 kan niet tippen aan BF2.

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    omg capital H van HEBBEN. k speel deel 2 nog steeds dood online.

  6.   
    Krizzle's avatar

    Eigenlijk zijn die screens best lelijk… Maar, dat zal wel aan de screenshots liggen (hoop ik iig). Ik ga mss wel sparen voor deze, of voor Battlefield. Wanneer komt Socom 3 uit?

    EDIT: “SOCOM III: US Navy SEALs moet vanaf 19 april 2006 in de winkels liggen. Vanaf die dag zal ook SOCOM: Fireteam Bravo voor de PSP te koop zijn.”

    😛

  7.   
    Eggie124's avatar

    hmm ik heb geen ps2 maar ziet er wel goed uit.. ik ga iig voor de psp versie.. volgens de amerikanen moet de online functie een toppertje zijn