Mooie Killzone Liberation scans, veel gelijkenis met Metal Gear Solid

Gisteren hadden we al het nieuws dat in het februarinummer van het Britse blad Official PlayStation Magazine Killzone Liberation onthuld zal worden. Vandaag hebben we ook de eerste screens uit het blad voor je. Er zijn duidelijk invloeden uit Metal Gear Solid te zien.

Killzone Liberation zal een Killzone-spel worden voor de PSP, maar echter geen first-person shooter. De game is namelijk een actiespel dat gespeeld wordt uit een isometrisch perspectief, zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid dat heeft. Het is dus geen derdepersoons camera die je zelf kan bewegen, maar een camerapunt dat per gebied vaststaat, waardoor je altijd een goed overzicht op de situatie hebt.
In Killzone Liberation speel je Templar, waarmee je ook al in het eerste deel hebt gespeeld. Je moet verschillende krijgsgevangenen achter de vijandelijke linies bevrijden. Deze vijanden zijn natuurlijk weer de Helghast.
Net zoals in Metal Gear Solid zal de nadruk liggen op stealth, jezelf verstoppen en daarbij het goed gebruik maken van de omgeving. Killzone Liberation krijgt nieuwe moves, nieuwe wapens en nieuwe mogelijkheden.

Naast Killzone Liberation is Guerilla ook bezig met een Killzonespel voor de PlayStation 3. Een releasedate is helaas nog niet bekend.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    CHAOS's avatar

    vet gaaf killzone is echt cool 😀

  2.   
    Cirdan's avatar

    ziet er wel tof uit;)

  3.   
    *psp*'s avatar

    cker wel style 8)

  4.   
    Design's avatar

    Killzone in een Metal Gear solid Jasje? Neen, niets voor mij. Geef mij maar gewoon Metal Gear Solid of Killzone als FPS. 😉

  5.   
    -ruud-'s avatar

    khoop niet dat dit hun grote nieuwe titel is

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    killzone1 was vet, maardit ziet er heeeel gaar uit.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wel leuk uit alleen niet echt fan van killzone