Meer beelden van Sam`s ontsnapping in Splinter Cell: Double Agent

Splinter Cell: Double Agent is alweer de vierde Splinter Cell-game binnen drieëneenhalf jaar. Keer op keer stralen de games nog steeds kwaliteit uit, en Double Agent lijkt nog alleen maar beter worden. We hebben nu vijf nieuwe screenshots voor je, waarin Sam in de gevangenis te zien is. Daar moet hij het vertrouwen winnen van een lid van een terroristische organisatie, om daarin te infiltreren. Hij helpt hem ontsnappen, maar daar zullen de bewakers natuurlijk een stokje voor steken…

Sam Fisher verliest in het nieuwe deel zijn dochter, ten gevolge van een tragisch auto-ongeval. Sam loopt hierdoor een trauma op en blijft maar aan zijn dochter denken. Om even aan iets anders te denken, vraagt hij aan Lambert of hij geen opdracht heeft. Sam wordt een baan aangeboden als NOC agent, waardoor hij zich tussen de bendes zal infiltreren om informatie te verschaffen. Zijn eerst bende is de John’s Brown Army, JBA. Door een brute bankoverval komt Sam echter in de gevangenis. De NSA, de organisatie welke achter Sam staat, zal Sam af en toe opdrachten geven. Sam Fisher blijft echter ook nog lid van de JBA en zal zijn loyaliteit moeten bewijzen en opdrachten uit moeten voeren. Als we dan vervolgens horen dat delen van het verhaal zich in Shanghai en een oorlogsgebied in Afrika afspelen, worden we helemaal benieuwd.

Splinter Cell: Double Agent moet in op 24 maart 2006 in de winkels liggen voor de PC, PlayStation 2, Gamecube, Xbox en de Xbox 360. Voor de PSP komt op die dag ook de game Splinter Cell: Essentials uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Diede's avatar

    Hiervan kan ik geen genoeg krijgen… 😀
    Ik ben erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken, sam een tijdje zonder gadgets.. :O

  2.   
    XGT_Spider's avatar

    Leuk voor het eerst speelt sam met iemand anders check pic 1, 2 en 3

  3.   
    Design's avatar

    Ow man, dit spel wordt echt zo relax en vet! 😀
    Hebben hebben hebben!!!! 😉 Kan al niet wachten tot het 24 maart is 😛

  4.   
    Cirdan's avatar

    nice game;)

  5.   
    d@nny's avatar

    Screen 3 heeft sam daar nou een spy te pakken 😛 😆

  6.   
    Nirusu's avatar

    Na, das niet sam 🙂 Die met dat geweer is sam.

  7.   
    CHAOS's avatar

    danny die gast is een merc.
    maar echt vette screens 😀