Killzone Liberation onthuld

In het februarinummer van het Britse blad Official PlayStation Magazine, is Killzone Liberation onthuld. Killzone Liberation zal een Killzone-spel worden voor de PSP, maar echter geen first-person shooter.

Killzone Liberation is namelijk een actiespel dat gespeeld wordt uit een isometrisch perspectief, zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid dat heeft. Het is dus geen derdepersoons camera die je zelf kan bewegen, maar een camerapunt dat per gebied vaststaat, waardoor je altijd een goed overzicht op de situatie hebt.
In Killzone Liberation speel je Templar, waarmee je ook al in het eerste deel hebt gespeeld. Je moet verschillende krijgsgevangenen achter de vijandelijke linies bevrijden. Deze vijanden zijn natuurlijk weer de Helghast.
Net zoals in Metal Gear Solid zal de nadruk liggen op stealth, jezelf verstoppen en daarbij het goed gebruik maken van de omgeving. Killzone Liberation krijgt nieuwe moves, nieuwe wapens en nieuwe mogelijkheden.

Naast Killzone Liberation is Guerilla ook bezig met een Killzonespel voor de PlayStation 3. Een releasedate is helaas nog niet bekend.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Hmm, als dat maar goed gaat.

  2.   
    Raking's avatar

    Lijkt me bagger 😕

  3.   
    Design's avatar

    Op de killzone voor PS3 zit ik wel te wachten 😛 , maar khoop dat die andere wel goed gaat….

  4.   
    Cirdan's avatar

    we zullen zien;)

  5.   
    Eggie124's avatar

    ik heb zo mijn twijfels…

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    tot nu toe zijn alle psp shooters bagger (door die kut analoge stick) dus ik ben benieuwd.

  7.   
    geraldrealgamer's avatar

    er komt ook al een vorm van mgs naar de psp dus wie zit er dan nog te wachte of een namaak van guerilla als kojima bij die andere aant het roer staat