Aanschouw de pannapleintjes op Fifa Street 2 screenshots

Fifa Street was vorig jaar een grote hit, en daarom is het logisch dat EA BIG dit jaar met een tweede deel komt. Fifa Street 2 moet op nóg meer platformen gaan verschijnen, nóg meer moves en spelers bevatten en nóg beter gaan verkopen dan het eerste deel. Vandaag hebben acht nieuwe screenshots voor je waarop de pleintjes waarop je kunt voetballen te bewonderen zijn.

FIFA Street 2 wordt geen gewoon voetbalspel. De game neemt sterren zoals Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Henry mee naar de achterbuurten om daar met ze te gaan straatvoetballen. De panna’s, dolls en moves zullen je om je oren vliegen. Het spel heeft een puntensysteem waarmee je met mooie moves maken punten verdient om een ‘Gamebreaker’ te scroren die meer punten oplevert. Het arsenaal aan schoten en trucjes zal nog groter dan in het eerste deel zijn en ook heeft de game weer een Street-mode in petto. Hierin maak je een hele eigen speler en verbeter je hem steeds en versterk je je team met steeds betere spelers.
Een vernieuwing in Fifa Street 2 is de ‘Trick Stick’. Deze Trick Stick, vaak het rechter analoge knuppeltje, moet je naar een kant bewegen om een trucje uit te voeren. Vooral één tegen één moet dit systeem goed gaan werken. Wanneer de aanvaller bijvoorbeeld met een beweging naar rechts op de Trick Stick de aanval inzet, kan de verdediger de aanval counteren en de bal veroveren door ook z’n Trick Stick naar rechts te bewegen. Oefening baart kunst en wanneer je de game wat langer speelt, zul je vanzelf merken welke counter je op welke aanval moet gebruiken.
Naast een voetballer kun je in Fifa Street ook een eigen pleintje maken, met je hele eigen goals, omheining, omgeving en stijl. Daarnaast zullen er natuurlijk ook premade trapveldjes in de game zitten, gebaseerd op echte pleintjes over de hele wereld.

Fifa Street 2 moet op 3 maart van dit jaar in de winkels liggen voor de PlayStation 2, Xbox, Gamecube, Nintendo DS en PSP.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    DarthStrife's avatar

    Aaight! Lekker balletje trappen! :D:D:D:D:D

  2.   
    Cirdan's avatar

    `ziet er best uit;)

  3.   
    Design's avatar

    Ziet er wel een leuk spel uit, mar kga em niet halen omdat ik de 1ste heb en kvind dat er te weinig veranderd is naar mijn mening 😉

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er goed uit ga hem alleen niet halen vind sport spellen saai

    als ik wil sporten doe ik het wel zelf inverplaats in een spel