Van racegamer tot echte coureur in DTM Race Driver 3 wedstrijd

Codemasters organiseert in samenwerking met Veronica Magazine de DTM Race Driver 3 campagne: ‘van racegamer tot echte coureur’. Bij deze wedstrijd kun je namelijk een racelicentie en een racecursus winnen. Daarnaast maak je je debuut als coureur op Circuit Park Zandvoort in de Clio Cup tijdens de Pinksterraces!

Op zaterdag 28 januari worden de voorrondes gehouden in Bleekemolens Race Planet in Amsterdam. Daar race je tegen de andere spelers in de game DTM Race Driver 2. De winnaars van deze voorrondes zullen worden uitgenodigd om de volgende dag, zondag 29 januari, aan een DTM Race Driver 3-competitie mee te doen. Daarnaast ga je ook karten en de overall klassementsleider is de winnaar.

Meedoen en meer info kun je vinden op de officiële website. Meedoen is gratis, je hoeft geen rijbewijs te hebben, maar je moet wel kunnen rijden en 16 jaar of ouder zijn.

  1.   
    Design's avatar

    hehe, Vet ! 😛 😀

  2.   
    tomwanders's avatar

    ben nog te jong 🙁

  3.   
    xyzdaf's avatar

    Lache man, alleen zal ik toch wel ingemaakt worden als ik meedoe

  4.   
    WW's avatar

    “maar je moet wel kunnen rijden” Neeuh echt? 😛 dat is net zoeist om bij bij een taart-bakwedstrijd erbij vermelden dat je wel een taart moet kunnen maken.