PlayStation 3 vanaf april in Japan?

Het Japanse tijdschrift Digital Dime heeft beweerd dat de PlayStation 3 vanaf april in de Japanse winkelschappen zal liggen. Het is niet duidelijk wat de bron van het tijdschrift is, maar hij schijnt redelijk betrouwbaar te zijn.

Officieel heeft Sony nog alleen maar aangekondigd dat de PlayStation 3 in de lente zou lanceren. Een continent werd daarbij niet genoemd, maar het lijkt logisch dat Japan als eerste aan de beurt is. Hopelijk krijgen we binnenkort meer informatie, vorige week wou Ken Kutaragi, directeur van Sony Computer Entertainment, nog niks loslaten.

Mocht de PlayStation 3 inderdaad vanaf april verkrijgbaar zijn in Japan, dan zal hij in de herfst in de Verenigde Staten in de winkels liggen, en met een beetje geluk vlak voor kerst hier in Nederland. Over de prijs moeten we nog geheel in het duister tasten, vooralsnog is er nog alleen een enquête van CNN geweest, waarbij de meeste ontwikkelaars en analisten rond de 500 dollar uitkwamen.

  1.   
    Rhemme's avatar

    ’t Lijkt me wel een beetje snel…

  2.   
    Design's avatar

    jah idd, april is wel heel snel
    kdenk dat die ergens rond de zomermaanden in Japan zal komen…

  3.   
    Cirdan's avatar

    ja idd

  4.   
    Thunderstar's avatar

    En dat GTA 4 tegelijkertijd gereleased zou worden maakt het nog verdachter. Bovendien, wanneer de realease vlak voor kerst is zullen ze waarschijnlijk net zoals met de xbox 360 nog even wachten tot kerst

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    als hij echt zo snel komt is microsoft dood, omdat zij echt op drie kwartalen voorsprong hebben gerekent…

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja idd want microsoft had er op gerekend dat sony hem uit 2005 pas zal uitgeven in japan