Vijf nieuwe filmpjes van shooter Black

Het is vandaag wel trailerdag, hier op Gamersnet.nl. Naast Driver: Parallel Lines, The Godfather en The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth, hebben we nu ook maarliefst vijf nieuwe filmpjes met in-game beelden van de langverwachte shooter Black. Hiervan hadden we vrijdag trouwens ook al een preview.

Black is een nieuwe shooter van Criterion, welk onder andere verantwoordelijk was voor de Burnout franchise. In de game ontbreekt het hem aan een multiplayer, wat gezien de tijdgeest misschien wat achterhaald lijkt. De makers hebben hier bewust voor gekozen, zij verklaarden namelijk dat een spel of een goede singleplayer, of een goede multiplayer heeft, zeer zelden zijn beide dik in orde. De ontwikkelaars vonden de singleplayer het belangrijkst, en daar hebben ze zich dus ook op gefocust.
In Black zal vooral de omgeving een belangrijke rol spelen. Muren kunnen kapot, autobanden van stilstaande auto’s kunnen kapot geschoten worden of reclameborden aan de gevel van een gebouw kunnen naar beneden geschoten worden en tegenstanders vermorzelen. Black zal behoorlijk gescript zijn, maar wat wij tot nu toe hebben gezien beloofd veel.

Black zal vanaf 24 februari in de winkels liggen voor de Xbox en de PlayStation 2.

De vijf nieuwe filmpjes zijn te bekijken op GameSpot.com. Daarvoor moet je klikken op “Black Gameplay Movie 5 t/m 10”. De andere filmpjes zijn ouder, maar natuurlijk ook het bekijken waard.

  1.   
    Design's avatar

    Echt zo een mooie shooter, deze moet ik echt hebben!!! 😛

  2.   
    Thunderstar's avatar

    Man in die filmpjes gaat echt alles deran.

    maar komt Black ook voor de pc uit?? want dan zul je wel een super Pc moeten hebben.

  3.   
    Rhemme's avatar

    Nope, een PC-versie is iig nog niet aangekondigd.

  4.   
    Narcist's avatar

    Jammer van de gescripte tegenstanders. Die extra cpu-tijd die daarmee bespaard word zal wel weer door de graphicscard opgevuld worden. Als er 1 ding is wat ik haat zijn het wel gescripte tegenstanders in games 🙁

  5.   
    n00kie's avatar

    ik moet… hebben… 😮 😮 😮

  6.   
    Eggie124's avatar

    deze game is op de release in mijn xbox speelbaaar!! 😆

  7.   
    Cirdan's avatar

    deze game hea..vind ik echt zo super COOL:D:D ik moet deze game gewoon hebben 8)

  8.   
    CHAOS's avatar

    lijkt me vet 😀