Volgend weekend gratis Guild Wars: Factions proberen

Volgend weekend biedt de Koreaanse developer ArenaNet aan iedereen de kans om het eerste uitbereidingspakket van Guild Wars, Guild Wars: Factions, gratis uit te proberen. Dit Preview Event laat je kennismaken met de nieuwe Player-versus-Playermogelijkheden die de uitbereiding biedt.

Voor dit Preview Event hoef je geen bezitter van Guild Wars te zijn, iedereen mag het spel dus uitproberen. Het enige wat je hoeft te doen is de client te downloaden en het serienummer in te vullen. Voor Europa zal dat 66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ zijn. Meer informatie vind je op de officiële site. Het preview event zal van 20 tot 22 januari duren.

Guild Wars: Factions voegt twee nieuwe klassen, namelijk de assasins en de ritualists, aan de game toe. Verder zijn er 25 nieuwe vaardigheden en zes nieuwe ‘armor sets’ voor de reeds bestaande klassen. Daarnaast bevat de game een geheel nieuwe campaign in het nieuwe, Oosters geïnspireerde koninkrijk Cantha. De subtitel Factions duidt op drie verschillende mogendheden waarbij je je omhoog moet werken. In het aangevulde Player-versus-Player gedeelde kunnen verschillende allianties van Guilds die tegen elkaar vechten om meer grondgebied op de wereldkaart te veroveren.

Wanneer je alleen de stand-alone uitbereiding hebt, zul je alleen op het nieuwe continent kunnen spelen. Wanneer je beide games hebt zul je je over de gehele wereldkaart kunnen verplaatsen, voor een optimale gameervaring. Ook voor de uitbereiding zul je niet hoeven te betalen, maar het is dan ook geen echte MMORPG.

De game moet ergens dit jaar in de winkels liggen voor de PC.

  1.   
    *psp*'s avatar

    hoi 😛

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    wreed kga hem cker downloaden

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ga hem wel effe downloaden benieuwd of ik ook een beetje aan MMORPG verslaaft raak goede manier om het uiteproberen of ik MMORPG nou leuk vind

  4.   
    Thunderstar's avatar

    Moeten ze vaker doen, je een game gratis laten uitproberen via het net. 8)

  5.   
    Bubblici0us's avatar

    ik ben wel ff down met deze actie 😀
    moeten ze bij WoW-burning Crusade ook doen 😛

  6.   
    Krizzle's avatar

    Maar het is wel beetje kort, 2 dagen maar.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Dark Blade

    3 dagen als je vrijdag er ook bij mee telt vrijdag tot zondag.klinkt het messchien wat langer 😆