Eerste info over Mortal Kombat: Armageddon

Midway is na het kleine verkoopsuccesje van Mortal Kombat: Shaolin Monks weer aan het programmeren geslagen en is nu bezig met Mortal Kombat: Armageddon. Ook dit zal voornamelijk een vechtgame worden met de brute fatality’s waar Mortal Kombat om bekendstaat.

Mortal Kombat: Armageddon zal maarliefst 60 vechtersbazen bevatten, en daardoor zullen bijna alle karakters uit de vorige Mortal Kombat-delen hun (r)entree maken. Ook is het mogelijk een eigen vechter te maken en daarmee de story mode af te werken, dan wel een lekker potje raggen in de Exhibition mode.
Ook zal er weer een Conquest mode in de game zitten, met RPG-trekjes, à la Mortal Kombat: Shaolin Monks. De speler vecht zich een weg omhoog en leert en koopt nieuwe moves en fatality’s. Die fatality’s zullen dit deel nog talrijker, bloederiger en aggresiever zijn.
Mortal Kombat: Armageddon zal ook een online modus hebben. Je kunt dus via Xbox Live en PlayStation Online tegen mensen van over de hele wereld vechten.

Mortal Kombat: Armageddon moet eind dit jaar uitkomen voor de Xbox en de PlayStation 2.

  1.   
    Ariose's avatar

    zal één van de eerste goede games van Midway worden 😆

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    jammer dat er weer z oeen bagger conquest in word gestopt.
    de vorige zoooooooooog echt.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik vind die mortal kombat en tekken serie een beetje saai worden steeds het zelfde alleen de laast e mortal kombat was anders