16 januari aankondiging Nintendo DS SP?

Februari 2005 hield Nintendo-CEO een interview met gameswebsite SPOnG. Hierin vertelde hij dat Nintendo altijd naar de toekomst kijkt, ook als de ontwikkeling van een product voltooid is. Hij gaf aan dat Nintendo wellicht van plan was om net zoals de Gameboy Advance de Nintendo DS een make-over te geven. Vorige week bereek ons inderdaad het gerucht dat er een nieuwe Nintendo DS op komst was, nu heeft onlinegamesretailer Lik-Sang.com in een nieuwsbericht vermeld dat er op 16 januari een belangrijke aankondiging gedaan zal worden omtrent deze nieuwe Nintendo DS.

SPOnG laat weten dat de nieuwe Nintendo DS een vierkante vorm zal hebben, maar natuurlijk nog steeds opengeklapt zal kunnen worden. Daardoor zal de Nintendo DS: SP, zoals we hem nu nog maar even zullen noemen, op een mobiele telefoon lijken. Nintendo zal volgens SPOnG ook een dienst aanbieden waardoor je met andere mensen met een Nintendo DS kunt bellen, via het online Wi-Fi netwerk.

Laten we komende maandag, 16 januari, maar afwachten voor meer informatie.

  1.   
    Eggie124's avatar

    ik ben benieuwt.. alleen wel lullig voor iedreen die een ds heeft aangeschaft pas geleden of bij de lunch 🙄

  2.   
    d@nny's avatar

    Dan vraag ik me af of het beeld kleiner word of waar ze de knoppen plaatjes 😕

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    leuk voor nintendo maar niet leuk voor ons.
    lopen wij straks weer met een antieke Ds…

  4.   
    Flippow's avatar

    Gaar, waarom doen ze dat nu gelijk maar weer. Niet over een jaar ofzo. De DS die ik nu heb werkt perfect dus die nieuwe ga ik echt niet halen.