Screenshots, packshot en trailer van Day of Defeat: Source

Naast Half-Life (1) en Counter-Strike krijgt nu ook Day of Defeat de Source-update waardoor hij er grafisch weer helemaal piekfijn uitziet. Het spel heeft lang op zich laten wachten maar is dan nu eindelijk binnenkort via Steam, het online distributiesysteem van Valve, te downloaden. Vandaag hebben we 3 screens en een trailer voor je.

Day of Defeat is een online multiplayerschietspel dat zich in de eerste persoon afspeelt, net zoals Counter-Strike en Half-Life dus. De maps zijn gebaseerd op gevechten in West-Europe in de Tweede Wereldoorlog en kennen behoorlijk wat realisme. Je kunt kiezen of je bij de Axis of Allies wilt horen en dan nog specificeren of je een sniper, medic, soldier etcetera wilt zijn.

Day of Defeat: Source is binnenkort via Steam te dowloaden, er zijn ook nog plannen voor een release in de winkels in de lente.

De trailer is hier te downloaden in WMV (Windows Media Player) formaat. Let op: Hij is wel 64MB groot, maar in zeer goede kwaliteit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    CHAOS's avatar

    cool dod is vet gaaf

  2.   
    Firef0x's avatar

    dat water op die screen ziet er vet uit

  3.   
    milbot's avatar

    Sorry hoor, maar Day of defeat: source is al lang geleden geleden verschenen over steam en als je wil kan je het nu al kopen over steam. Ik ben het al aan het spelen sinds november.

  4.   
    Nirusu's avatar

    Ik had ook al zo’n idee dat het al langer bestond. 😕

  5.   
    Cirdan's avatar

    ziet er wel mooi uit;)

  6.   
    hatred's avatar

    kom we downloaden hem omdat firef0x het water er zo vet vind uitzien 😛

  7.   
    milbot's avatar

    Het kost maar 20 euro

  8.   
    none's avatar

    zieter mooj uit 😛

  9.   
    mr nokiller's avatar

    ik denk dat het hier gaat om de een map van day of defeat source. waarvoor de source engine word aangepast. het gaat dan om de map “kalt”. de source engine word aangepast om realistischere sneeuw en ijs effecten te krijgen.
    ik den kdat het daar over gaat want day of defeat source is al enkele maanden te downloaden via steam en is ook te krijgen in de source multiplayer pack.

  10.   
    YpoX's avatar

    ziet er wel leuk uit, erg netjes gedaan.