Sappige screens van Juiced: Eliminator voor de PSP

Nadat Juiced, weliswaar na lang uitstel, de consoles had aangedaan komt deze straatracer nu ook naar de PSP. Vandaag hebben we meer screens en meer info omtrent deze arcaderacer voor je.

In Juiced: Eliminator ga je wederom met je getunede bak de straten op om tegen andere coureurs te racen. Naast het feit dat Juiced voor de PSP er behoorlijk slick uitziet voegt de game ook een aantal nieuwe opties toe, vergeleken met zijn oudere consolebroers. Men heeft het orginele Juiced genomen en daar onder andere de Eliminator mode aan toegevoegd, waarbij de racer die laatste staat elke ronde af kan haken. Een soortgelijke mode als de ‘Knockout’-games in de Need for Speed: Underground serie dus. Daarnaast kan met met Juiced: Eliminator op de PSP ook online via het draadloze Wi-Fi systeem van de console.
Juiced: Eliminator heeft ook 2 nieuwe racelokaties met elk 8 unieke banen, 9 nieuwe auto’s met meer dan 100 nieuwe tuneonderdelen, 8 nieuwe characters om uit te kiezen en racecrews, een verbeterde careermode én de mogelijkheid om je races nog eens rustig na te beleven in een full screen replay, wat er op de hoge resolutie van de PSP niet minder dan adembenemend uit moet zien. Met al deze nieuwe opties kan het niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

Juiced: Eliminator zal in de zomer van 2006 exclusief op de PSP verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Eggie124's avatar

    ziet er best wel vet uit eigenlijk 😀

  2.   
    Jwgame's avatar

    Lijkt mij een saai spel maar mijn vriend heeft een PSP.
    Die heeft veel games.
    Maar deze game lijkt mij saai.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    lijkt me niks aan juiced op de consoles vond ik al saai

  4.   
    sambir's avatar

    moe mijn maar nfs most wanted 🙂

  5.   
    real gamer's avatar

    Ik vond Juice een k*tgame op de console, nfs vind ik beter

  6.   
    n00kie's avatar

    jepsz idd

  7.   
    Cirdan's avatar

    shit game! NFS was stukken beter;)

  8.   
    WW's avatar

    Hmm. Ik vind die screens er niet eens zo sappig uitzien. Valt best wel tegen eigenlijk..

  9.   
    Nirusu's avatar

    Misschien bedoelde die sappig in de naam van juiced? Juice betekend zoiets als sap. 8)